Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου πέρασαν τα πιο χουχουλιάρικα Χριστούγεννα

Τι ευχήθηκαν να τους φέρει το 2024

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες για το σπίτι που ετοιμάζουν στο Κερατσίνι, και θα στεγάσει τον έρωτά τους, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι, φρέσκο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, θυμήθηκε όμορφες στιγμές από τις πρώτες γιορτές μαζί μετά το Survivor. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ουσιαστικά το 2022, ενώ συγκατοικούν κιόλας από τότε.

«Πέρυσι κάναμε Χριστούγεννα στην οικογένειά μου και Πρωτοχρονιά στην οικογένεια του Σπύρου. Είχαμε πάρει για δώρα πιτζάμες. Ντυθήκαμε με τις ίδιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και τις ίδιες κάλτσες», θυμήθηκαν Σπύρος και Βρισηίδα για τις χουχουλιάρικες γιορτές που πέρασαν μετά τις κακουχίες στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ παραδέχτηκαν ότι θέλουν να προχωρήσουν στη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Δείτε επίσης: Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Δείτε πού πέρασαν τα Χριστούγεννα

Σπύρος και Βρισηίδα έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Αποχαιρέτησαν το 2023 με ένα ρομαντικό ταξίδι σε Γαλλία και Βουλγαρία, σε Στρασβούργο και Μπάνσκο αντίστοιχα, ενώ επιστρέφοντας έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος. «Εγώ έχω στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια γιατί μου αρέσει αυτό το μοτίβο. Ήθελα από μικρή να κάνω οικογένεια, δεν ήμουν μόνο καριέρα, ήθελα και τα δύο. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα το σπίτι για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου, αναφερόμενη στο σπίτι που χτίζουν εδώ και περίπου ένα χρόνο μαζί με τον σύντροφό της. «Για εμάς εύχομαι την ισορροπία που έχουμε στην σχέση μας να καταφέρουμε να τη διατηρήσουμε ό,τι και να γίνει. Αυτή η ισορροπία φέρνει την αγάπη και μας δένει περισσότερο» ευχήθηκε με τη σειρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.