Σία Κοσιώνη: «Το γνωστό, παραδοσιακό ζούληγμα της Ελληνίδας μάνας» - Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια τρυφερή ανάρτηση, δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη με τον γιο της στα social media. Μπορεί αρκετός κόσμος να έχει την εντύπωση ότι είναι μια σκληρή και δυναμική δημοσιογράφος, όμως η ίδια δεν παύει να είναι και μήτερα και μάλιστα πολύ γλυκειά.

Η τρυφερή ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της

Το απόγευμα της Παρασκευής 5/1, λοιπόν την επισκέφτηκε στα γραφεία του ΣΚΑΙ, ο μικρός γιος της Δήμος, που έχει αποκτήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη, για να περάσει λίγο χρόνο μαζί της καθώς οι υποχρεώσεις της δημοσιογράφου και οι απαιτήσεις του καναλιού είναι αυξημένες.

Δείτε επίσης: Σία Κοσιώνη: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Τέλος τα σακάκια και το αυστηρό ίσιο χτένισμα στα μαλλιά της

Έτσι λοιπόν, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της με την ίδια και τον γιο της σε τρυφερές στιγμές να ανταλλάσουν φιλιά και αγκαλιές. Στη λεζάντα της, η δημοσιογράφος έγραψε: «Το γνωστό, παραδοσιακό, απολαυστικό, καθόλου καταπιεστικό ζούληγμα της Ελληνίδας μάνας!!!»

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

Ποιος ο λόγος που ο Κώστας Μπακογιάννης αφήνει για λίγο την Ελλάδα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, λίγο μετά την ήττα του από τον Χάρη Δούκα (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Αθηνών) ετοιμάζει τα πράγματά του καθώς από μέρα σε μέρα θα μετακομίσει προσωρινά στην Αμερική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κώστας Μπακογιάννης αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση του δημοφιλούς πανεπιστημίου του Harvard να γίνει πανεπιστημιακός εταίρος και να διδάξει ως καθηγητής το εαρινό εξάμηνο, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικής της Σχολής.

Η σύζυγός του προφανώς λόγω επαγγελματικών θα μείνει πίσω με τα παιδιά και θα τον περιμένει πως και πως!