Σία Κοσιώνη: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Τέλος τα σακάκια και το αυστηρό ίσιο χτένισμα στα μαλλιά της

«Λίγο πριν το τελευταίο δελτίο της χρονιάς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σία Κοσιώνη είναι ένα πρόσωπο που οι περισσότεροι την έχουν συνδέσει με πιο αυστηρό, office look λόγω της δημοσιογραφικής της θέσης εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων, όπως κάνει τελευταία στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Για όλους όσοι λοιπόν αναρωτιούνται μπορεί η Σία Κοσιώνη να φαίνεται πάντα κομψή με κλασσικά κοστούμια στο ''γυαλί'', ωστόσο δε φαντάζονται τι μπορεί να κρύβεται κάτω από το γραφείο της και γενικότερα πίσω από τα φώτα ενός στούντιο (δείτε την εδώ).

Και φυσικά όταν η Σία Κοσιώνη ολοκληρώνει τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και επιστρέφει στο σπίτι της και στην προσωπική της ζωή τη βλέπουμε να είναι πιο χαλαρή από ποτέ - δείχνοντας και άλλες πτυχές του εαυτού της, όπως αυτή στο instagram post, που έκανε πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύοντας μια selfie της.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με διαφορετικό look

«Λίγο πριν το τελευταίο δελτίο της χρονιάς... Εύχομαι φέτος τις γιορτές να ευχαριστηθείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και να χαρίσετε στον εαυτό σας ο,τι έχει ανάγκη! Ραντεβού στις οθόνες σας ξανά το 2024!», έγραψε η Σία Κοσιώνη.

3 casual chic looks της Κοσιώνη που ζηλέψαμε!

Aπό τη Λίτσα Αναστασάκη

H anchorwoman του ΣΚΑΪ είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο κομψές παρουσίες στον χώρο της ενημέρωσης, πάντα απαστράπτουσα, υπέρλαμπρη και πανέμορφη, επιβεβαιώνει διαρκώς πως η έμφυτη κομψότητα, η σικάτη αισθητική αλλά και η φυσική της ομορφιά τής επιτρέπουν να δώσει... μαθήματα στυλ μέσα από τα πιο chic looks της. Άλλωστε, εκείνη δεν χρειάζεται και πολλά για να ξεχωρίσει, αποτελώντας μια... ωδή στην υπέρκομψη απλότητα!

Οι 5 πιο συχνές ερωτήσεις στην Google για τα στυλιστικά διλήμματα που όλες έχουμε

Η Σία Κοσιώνη αγαπά τις minimal επιλογές στην καθημερινότητά της, συνδυάζοντας sporty κομμάτια με chic αξεσουάρ, δημιουργώντας έτσι μοναδικά casual & chic looks, που... μιλάνε για το μοναδικό της στυλ. Εμείς ζηλέψαμε 3 looks της και σου τα δείχνουμε για να πάρεις ιδέες στο styling για τις δικές σου ξεχωριστές εμφανίσεις.

3 casual & chic looks για να διαλέξεις

Με ένα blazer

σία κοσιώνη τζιν

ndp photo agency

Τα σακάκια έχουν την τιμητική τους στις τάσεις φέτος, ειδικά σε φωτεινά χρώματα, ενώ τα blazers είναι τα κομμάτια-κλειδί (δες τα σακάκια που επιλέγουν οι influencers) σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα που... σέβεται τον στυλιστικό εαυτό της. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα έχεις ένα στην ντουλάπα σου και φυσικά το φοράς με πολλούς τρόπους. Η Σία δημιουργεί μαζί του ένα στυλάτο casual πρωινό σύνολο, φορώντας το αγαπημένο της crop denim και ένα κλασικό T-shirt. Δίνει βάση στα μοδάτα αξεσουάρ, με μια τσάντα (δες 7 κομμάτια που θα αποκτήσεις με €50) σε παρόμοιο τόνο με το σακάκι και φυσικά τα βολικά παπούτσια της σεζόν, τα στυλάτα loafers.

Με flared denim

σια κοσιώνη denim

ndp photo agency

Είναι το παντελόνι αυτό που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και κολακεύει τα δύσκολα σημεία στο σώμα - κοιλιά, οπίσθια και μηρούς! Η δημοσιογράφος το φοράει στην σκούρα εκδοχή του και το συνδυάζει με τον πιο στυλάτο τρόπο, επιλέγοντας ένα από τα αγαπημένα της ριγέ πουκάμισα (δες πώς θα φορέσεις το φαρδύ πουκάμισο με 5 τρόπους στο γραφείο). Παπούτσια, ζώνη, γυαλιά και τσάντα απογειώνουν την εμφάνιση, με την ταμπά απόχρωση να κάνεις εύκολα fashion statement. Το μυστικό της; Η σιλουέτα της φαίνεται ψηλόλιγνη και η αισθητική της υπέροχη!

Με cape-coat

σία κοσιώνη γιλέκο

ndp photo agency

Δεν λέει όχι σε loose κομμάτια, που τη βολεύουν στις απογευματινές εξόδους της, χαρίζοντάς της άνεση και στυλ. Έτσι μια oversized παντελόνα έχει εδώ την τιμητική της, που συνδυάζει με minimal Τ-shirt και ένα μοδάτο cape-coat, που της χαρίζει έξτρα στυλ. Τα πολλά κοσμήματα στον λαιμό και στα χέρια δείχνουν ξεκάθαρα την... στενή σχέση της με τις τάσεις, αφού είναι μεγάλο trend της εποχής. Το μυστικό της; Η ζώνη, για να δημιουργήσει το εφέ της μέσης, και τα μοδάτα loafers.