Φόρεσε το oversized shirt με 5 τρόπους στο γραφείο

Μάθε τα βασικά tips για να το αναδείξεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Το oversized shirt είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, το ξέρεις καλά αυτό. O λόγος; Συνδυάζει την άνεση με το στυλ και μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους από το πρωί ως το βράδυ, σε κάθε περίσταση. Εγώ θα σου αναλύσω πώς θα φορέσεις το φαρδύ πουκάμισο στο γραφείο, δημιουργώντας στυλάτα office looks. Εσύ, λοιπόν, δεν έχεις παρά να με ακολουθήσεις σε αυτό το... μίνι ταξίδι μόδας, ανακαλύπτοντας 5 κομψούς τρόπους για να αναδείξεις αυτό το ευέλικτο κομμάτι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

loose poukamiso

SHUTTERSTOCK

Συνδύασε το φαρδύ πουκάμισο με 5 τρόπους στο γραφείο

Chic & classy

Ένα απλό, λευκό φαρδύ πουκάμισο είναι το key-piece για να δημιουργήσεις ένα κομψό και all-time classic σύνολο με στενό μαύρο παντελόνι, μαύρες γόβες και μια minimal μαύρη (επίσης) τσάντα. Ένα χρυσό κολιέ-αλυσίδα θα χαρίσει έξτρα λάμψη στο σύνολό σου ή ένα διακριτικό layering, αν το κάνεις σωστά.

Exotic dream

Βάλε μια εξωτική πινελιά στο office look σου, επιλέγοντας ένα φαρδύ εμπριμέ πουκάμισο. Συνδύασέ το με ένα σκουρόχρωμο ψηλόμεσο παντελόνι μαύρα πέδιλα με λουράκια (δες τα εκπτωτικά παπούτσια του Zara και πάρε ιδέες). Συμπλήρωσε το σύνολο με ένα μακρύ μενταγιόν και μεγάλα χρυσά βραχιόλια, που είναι μεγάλη τάση της σεζόν όπως και όλα τα statement κοσμήματα.

Metallic touch

metallic poukamiso

SHUTTERSTOCK

Με ένα ασημί πουκάμισο θα κάνεις δήλωση μόδας στη δουλειά σου! Φόρεσέ το μέσα από ένα μαύρο κοστούμι σε loose γραμμή και balerinas, ενώ φρόντισε η τσάντα σου να έχει μεταλλικές λεπτομέρειες. Προσθέστε ένα ζευγάρι μαύρα retro γυαλιά ηλίου και φόρεσε ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν (δες τι σου πάει και πώς θα το φορέσεις) για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Casual trendy

check shirt

SHUTTERSTOCK

Θέλεις να είσαι άνετη και μοδάτη ταυτόχρονα. Θα φορέσεις το αγαπημένο σου κολάν ή τη jean βερμούδα σου με ένα top και από πάνω το φαρδύ πουκάμισο σαν overshirt. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο ή αρβυλάκια (τσέκαρε τα παπούτσια του φθινοπώρου) και αν θέλεις να κάνεις... έξτρα εντύπωση, δέσε στη μέση σου μια φαρδιά ζώνη-λάστιχο.

Feminine athletic

karo-poukamiso

SHUTTERSTOCK

Τα μάξι στενά φορέματα (πλεκτά ή βαμβακερά) είναι μεγάλο trend, που ανέδειξε και η Κατερίνα Καινούργιου στο street style, οπότε δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Συνδυάστε το με μποτίνια και ζώνη για μια to-the-point εμφάνιση στο γραφείο. Οι μεγάλοι κρίκοι θα αναδείξουν το outfit.

Style tips

Υπάρχουν μυστικά για να φορέσεις το φαρδύ πουκάμισο στο γραφείο, απολαμβάνοντας ένα κομψό αποτέλεσμα.

Διάλεξε το σωστό μέγεθος: Αν είναι υπερβολικά μεγάλο, θα χάσεις σε θηλυκότητα. Αν είναι υπερβολικά στενό, δεν θα κολακεύσει τα looks που σου πρότεινα.

Φόρεσέ το σωστά: Εάν επιλέξεις να φορέσεις το φαρδύ πουκάμισο με το κλασικό σου κοστούμι, καλύτερα βάλ' το μέσα στο παντελόνι για μια πιο κομψή εμφάνιση.

Συνδύασέ το με στενό bottom: Δημιούργησε τη σωστή ισορροπία στο look, επιλέφοντας στενό παντελόνι ή φούστα. Γιατί μπορεί τα loose σύνολα να "παίζουν" πολύ αλλά για το γραφείο θέλεις μια πιο chic εμφάνιση.

Δώσε βάση στην ποιότητα: Μετάξι ή βαμβάκι είναι τα βασικά, αφού το πουκάμισό σου θα αναδειχτεί ιδανικά πάνω σου.

Επένδυσε στις λεπτομέρειες: Διακοσμητικά κουμπιά ή ασύμμετρα τελειώματα θα χαρίσουν έξτρα δόσεις στυλ στο formal outfit.