Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την πιο στοχευμένη casual εμφάνιση

Αντίγραψε το casual look της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Οι εμφανίσεις στους δρόμους της πόλης -πέρα από το πλατό- αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις τραβάνε όλα τα βλέμματα, αφού η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει από στυλ και μπορεί να αναδείξει κάθε outfit με τον ίδιο κολακευτικό τρόπο. Η ίδια δίνει έμφαση στις λεπτομέρεις, πέρα από τα βασικά κομμάτια που συνθέτουν τα looks της, και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά όπου κι αν δώσει το "παρών".

Tα 5+1 βασικά jean κομμάτια του φθινοπώρου

Η αγάπη της στις casual εμφανίσεις είναι γνωστή, αφού τόσο στα ταξίδια της εντός και εκτός συνόρων όσο και στις βόλτες της στην πόλη, για το αγαπημένο της shopping therapy δηλώνουν ξεκάθαρα πως προτιμά άνετα και στυλάτα ρούχα, τα οποία την βγάζουν ασπροπρόσωπη στις εξόδους της. Έτσι, λοιπόν, πριν από μερικές μέρες την απολαύσαμε στους δρόμους της Αθήνας πιο μοδάτη και στυλάτη από ποτέ.

Το it casual look της Κατερίνας

κατερινα καινούργιου

Η εποχή του φθινοπώρου είναι από τις πιο δύσκολες στυλιστικά, οπότε καθημερινά δημιουργούνται σε όλες μας διλήμματα του τύπου "τι θα φορέσω πάλι σήμερα;". Οι περισσότερες ποντάρουμε σε τζιν παντελόνια και φούτερ με αθλητικά, για μια εύκολη λύση στις βόλτες μας, αυτό κάνει και η Ελένη Μενεγάκη στις καθημερινές της εμφανίσεις. Η Κατερίνα, λοιπόν, σου δείχνει το πιο στοχευμένο σύνολο της σεζόν, που είναι κομψό και σικάτο, όπως κι εσύ. Με ένα αντρικού τύπου ριγέ πουκάμισο, σε oversized γραμμή (τσέκαρε και τα φαρδιά κοστούμια που είναι τάση) και στενό μάξι φόρεμα από μέσα εκείνη δημιουργεί μια elegant εικόνα, που συμπληρώνεται με τα ιδανικά αξεσουάρ και κοσμήματα.

Πώς θα το φορέσεις

Μη μείνεις στα κλασικά αλλά σκέψου και μοδίστικα και έξυπνα. Δέσε μια ζώνη στη μέση σου, για να δημιουργήσεις κομψή σιλουέτα και μη μείνεις μόνο στην passe πρόταση ενός ριχτού πουκαμίσου πάνω από το φόρεμά σου. Κάνε τη διαφορά! Συνδύασε το σύνολό σου με ankle boots (θυμήσου τα παπούτσια που θα βάλεις το φθινόπωρο) και μια μεγάλη shopping bag και απογείωσε την εμφάνιση με χρυσαφί κοσμήματα και ρετρό γυαλιά ηλίου. Να θυμάσαι πως πάντα πρέπει να βάζεις τη δική σου πινελιά σε ένα look, έτσι ώστε να αναδεικνύει την προσωπικότητά σου και όχι απαραίτητα μια τάση που είναι must. Η μόδα δίνει ιδέες και ποτέ δεν κλέβει τις δικές μας επεμβάσεις - αντίθετα τις επικροτεί!

Τα κομμάτια που θα χρειαστείς

πουκάμισο ριγέ

Θα το βρεις εδώ

φόρεμα μαύρο

Θα το βρεις εδώ

ζώνη μαύρη

Θα την βρεις εδώ

κρίκοι πέρλες

Θα τα βρεις εδώ

τσάντα καπιτονε

Θα την βρεις εδώ

μποτάκια

Θα τα βρεις εδώ