Oversized suits: Τα φαρδιά κοστούμια στην πρώτη γραμμή του street style

Είναι στυλάτα και άκρως εποχικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Oversized suits: Τα φαρδιά κοστούμια στην πρώτη γραμμή του street style

Τα βλέπουμε από τον χειμώνα να εντυπωσιάζουν σε fashionistas στους δρόμους της πόλης και τα ζηλεύουμε. Τα oversized κοστούμια είναι must-have και μάλιστα, λόγω εποχής, στα πιο φωτεινά και δυνατά χρώματα του ουράνιου τόξου, σκέψου neon και φούξια. Πολύ φαρδιά παντελόνια και αντίστοιχα σακάκια δημιουργούν cool εμφανίσεις όλο το 24ωρο για να είμαστε άνετες και στυλάτες στην καθημερινότητά μας από το πρωί ως το βράδυ.

πράσινο oversized κοστούμι

Διάσημοι Οίκοι μόδας (δες Dion Lee, Proenza Schouler και Christopher Esber) φόρεσαν στα μοντέλα τους όχι μόνο wide pants, που είναι μέσα στις S/S2021 τάσεις, αλλά και φαρδιά σακάκια στο ίδιο χρώμα και υλικό, ανοίγοντας τον δρόμο της άνεσης και του στυλ. Γιατί η αλήθεια είναι πως μετά τα κολάν, που έχουμε βαρεθεί να φοράμε ελέω εγκλεισμού και καραντίνας, τώρα θέλουμε ένα ρούχο μεταβατικό, για να μπούμε στη νέα εποχή της... ελευθερίας.

Παράλληλα, διάσημα μοντέλα τιμούν και με το παραπάνω τα oversized κοστούμια στο street style, συμπεριλαμβανομένων των Kaia Gerber, Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley και άλλες πολλές, προσθέτοντας έξτρα πόντους στυλ στα looks τους.

μπλε oversized κοστούμι

Πώς θα φορέσεις τα oversized κοστούμια το καλοκαίρι

Σκέφτεσαι νομίζω ότι ένα κοστούμι το καλοκαίρι είναι βαρύ ρούχο, και δη ένα κομμάτι σε φαρδιά γραμμή. Το μυστικό ωστόσο βρίσκεται στο ύφασμα που θα επιλέξεις, με το λινό να πρωτοστατεί, καθώς είναι δροσερό και ενδείκνυται για τα ψυχρά βράδια των διακοπών μας.

Επιπλέον, μπορείς να σετάρεις το κοστούμι σου με ένα cut-out crop top ή ένα midriff μπλουζάκι, και να είσαι δροσερή το πρωί, επίσης με ένα bralette, για έξτρα δόσεις sexiness, και το βραδάκι να φορέσεις το σακάκι για να ολοκληρώσεις τη μοδάτη σου εμφάνιση. Σημείωσε ότι, εάν ο σωατότυπός σου και οι γραμμές σου το επιτρέπουν, μπορείς να φορέσεις το σακάκι σαν φόρεμα ή μαζί με το καυτό σου denim σορτς (πάρε ιδέες από το street style look της Hailey Bieber) και να είσαι to-the-point.

μοβ oversized κοστούμι

Τέλος δώσε βάση στα παπούτσια και φόρεσε τα strappy πεδιλά σου, δένοντας τα κορδόνια πάνω από το παντελόνι, αναδεικνύοντας στην εμφάνισή σου μία ακόμα δυνατή τάση, όπως είναι τα leg belts. Σε κάθε περίπτωση θα είσαι πλήρως ενημερωμένη και σούπερ stylish!