Leg Belts: Η τάση στα παντελόνια... προστάζει να τα δέσεις!

Με τα κορδόνια από τα strappy πέδιλά σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Leg Belts: Η τάση στα παντελόνια... προστάζει να τα δέσεις!

Χρειάζεσαι μια ανανέωση στα looks με τα παντελόνια σου; Θέλεις να είσαι to-the-point; Δυσκολεύεσαι με τα wide pants που είναι στη μόδα; Η τάση είναι εδώ για να σε βοηθήσει να λύσεις όλα σου τα προβλήματα και μάλιστα με τον πιο stylish τρόπο!

Φέτος το ξέρεις καλά πως τα παντελόνια σε ίσια γραμμή αλλά και αυτά με τα πολύ φαρδιά μπατζάκια είναι στη μόδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, παραγκωνίζοντας τα αγαπημένα μας skinnies, ενώ το διάσημο πλέον παντελόνι εργασίας (ή αντίστοιχο jumpsuit) όχι μόνο έχει επιστρέψει, αλλά είναι και εξαιρετικά φαρδύ στο τελείωμά του.

πέδιλα δεμένα στο παντελόνι

Τι θα κάνουμε στην περίπτωση αυτή; Θα χρησιμοποιήσουμε τα περίφημα belt legs ή αλλιώς... ζώνες στα πόδια, που δεν είναι τίποτα άλλο από δέσιμο στο παντελόνι! Ίσως να θυμάστε ότι το 2019, τα κορίτσια της μόδας υιοθετούσαν ένα χαλαρό στυλ με strappy τακούνια (δες εδώ τα must-have παπούτσια της σεζόν), δένοντας τα κορδόνια γύρω από τους αστραγάλους τους, πάνω από το παντελόνι.

Ξανά στο προσκήνιο τα ankle straps

Το εν λόγω trend μπορεί να κράτησε λίγο, αφού μετά όλοι κλειστήκαμε στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο με το τέλος του εγκλεισμού το βλέπουμε πάλι να πρωτοστατεί στο street style. Ένα είδος αναβίωσης της τάσης παρατηρείται και φαίνεται ότι τα ankle straps έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Είτε ως κορδόνια από τα πέδιλα είτε ενσωματωμένα στα παντελόνια.

Κατά κάποιο τρόπο, είναι η τέλεια στιγμή για να εμφανιστεί το συγκεκριμένο στυλ, αποτελώντας την ιδανική μας μετάβαση από τα loose homewear στα... outwear, χωρίς ωστόσο να μπούμε άμεσα στο κλίμα των... πιο στενών παντελονιών!

O κανόνας είναι απλός: Εάν τα πέδιλά σου έχουν κορδόνια θα τα δέσεις όμορφα πάνω από το παντελόνι ή θα περάσεις την μπαρέτα τους επίσης πάνω από το μπατζάκι. Έτσι αναδεικνύονται και τα παπούτσια σου, που σίγουρα θα τα χάναμε κάτω από τα φαρδιά παντελόνια. Πάρε ιδέες από το street style...

belt legs street style

ankle belts street style

δέσιμο στο παντελόνι

belt legs style