Η Ελένη Μενεγάκη δίνει μαθήματα casual στυλ

Γιατί πάντα έχει κάτι άσπρο στο look της;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
ndp photo agency
ndp photo agency

Eίναι ο απόλυτος ορισμός της κομψότητας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ' αυτού. Η Ελένη της καρδιάς μας διαθέτει όλα τα φόντα για να βγει στυλάτη στους δρόμους της πόλης, αφού και καλλίγραμμη σιλουέτα διαθέτει (θυμήσου πώς διατηρείται στα κιλά της) και υπέροχη ομορφιά και στυλ, που μάλιστα μπορεί εύκολα να "παίξει" μαζί του και να δημιουργήσει μοναδικές all-day εμφανίσεις.

Μάλιστα, τα casual looks της είναι μοδάτα και βολικά ταυτόχρονα, ενώ έχει την ικανότητα με ένα απλό μπλουζάκι να κάνει τη διαφορά. Η ίδια αγαπά τα basic κομμάτια, που γεμίζει κάθε εποχή την ντουλάπα της για να κάνει πολλούς συνδυασμούς, ενώ το λευκό δύσκολα απουσιάζει από τις σπορ εμφανίσεις της - άλλωστε ξέρει καλά από τάσεις, αφού μέχρι και την άνοιξη (αλλά και κάθε άνοιξη) παίζει πολύ στις πασαρέλες και στο street style. Κι επειδή φθινόπωρο είναι και την εποχή αυτή θέλουμε βολικά και άνετα ρούχα για τις εξόδους μας, πάρε ένα... γερό μάθημα στυλ από την παρουσιάστρια. Δες τις προτάσεις της και μάθε τα δικά της στυλιστικά μυστικά.

Το casual στυλ της Ελένης

eleni bag

Προτιμά παντελόνια, τζιν ή τύπου τζιν και απλά μπλουζάκια, που συνδυάζει με ζακέτες, hoodies και τα αγαπημένα της μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια (δες ποια θα φορέσεις το φθινόπωρο). Κατ' εξαίρεση θα τη δεις με ψηλοτάκουνα, δημιουργώντας athleisure looks, για μια απογευματινή έξοδο, ενώ η Ελένη δίνει μεγάλη βάση σε μια καλή τσάντα, που αποτελεί κλασική αξία στην γκαρνταρόμπα της. Όσο για τα κοσμήματά της; Είναι λιτά και πολυτελή, τα περισσότερα συναισθηματικής αξίας ή οικογενειακά κειμήλια.

Οι εμφανίσεις των επώνυμων κυριών στο Panik Concert 2023 - Τα up & down στα looks

Με τζιν παντελόνι

eleni hoodie

Αγαπά τα στενά κομμάτια, σε μπλε τόνο ή λευκό, όχι τα skinny φυσικά, αλλά αυτά που έχουν ίσια γραμμή και αναδεικνύουν τις γραμμές της. Τα φοράει με basic oversized T-shirts, σε λευκό ή ροζ τόνο, και sneakers ή μπαρέτες, για να τονίσει περισσότερο (στην δεύτερη περίπτωση) τον girly χαρακτήρα της. Η επιλογή ενός white denim είναι σημειολογική: Κορίτσια το λευκό δεν παχαίνει αλλά... ομορφαίνει!

eleni street style

Ελένη Μενεγάκη: Το εντυπωσιακό της στυλ από το 1997 μέχρι σήμερα

Με suit pants

eleni kostoumi

Σε λευκό ή μαύρο, επιλέγει all-time classic κομμάτια, που μπορεί να συνδυάζει με πολλούς τρόπους και να δημιουργεί άπειρα σύνολα με σακάκια ή τοπάκια. Θα τη δεις απλή, αλλά πάντα με μια στοχευμένη στυλιστική επιλογή πάνω της. Ένα μενταγιόν μάτι, που αγαπά πολύ να φοράει ή μια tweed branded τσάντα, που κάνει τη διαφορά στο look της και το απογειώνει αισθητικά. Το άσπρο μπαίνει πάλι στις προτάσεις της, αφού είναι ιδανικό για να φωτίσει κάθε φορά το πανέμορφο πρόσωπό της.

eleni zaketa