Λευκό κοστούμι μες στον... χειμώνα!

Απευθείας από τα catwalks για να το δοκιμάσεις!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Ένα από τα πιο trendy σύνολα της σεζόν έρχεται απευθείας από τα catwalks, αφού ο Οίκος Moschino το αποθέωσε στις πασαρέλες για την τρέχουσα αλλά και για την επόμενη σεζόν. Και μπορεί το λευκό κοστούμι να σου φανεί λίγο ιδιαίτερο να το φορέσεις όταν η θερμοκρασία πέφτει, και μάλιστα σε total look, αλλά οι πασαρέλες... μίλησαν - και μάλιστα απογείωσαν τη μονοχρωμία του άσπρου και για την άνοιξη του 2024 - είδες και τα head-to-toe denim outfits που κάνουν θραύση φέτος!

Οπότε δοκίμασε να φορέσεις το λευκό κοστούμι στις εξόδους σου και στη δουλειά, δημιουργώντας ένα σούπερ chic σύνολο που θα κάνει εντύπωση στους δρόμους της πόλης. Γιατί σκοπός είναι με τις εμφανίσεις σου να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος και να κερδίσεις εύκολα τις εντυπώσεις με τους συνδυασμούς σου.

white suit crop top

SHUTTERSTOCK

Oversized suits: Τα φαρδιά κοστούμια στην πρώτη γραμμή του street style

Το λευκό κοστούμι στις πασαρέλες

Μεγάλη τάση της σεζόν, που ήδη πάιζει πολύ στο street style ανά τον κόσμο και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τα κορίτσια που διαβάζουν και ενημερώνονται για τη μόδα. Ο Οίκος Moschino παρουσίασε το ολόλευκο κοστούμι στην πασαρέλα του για τα 40 χρόνια ζωής του Οίκου και εντυπωσίασε, ενώ διεθνείς μόδιστροι ακολούθησαν το παράδειγμά του, αλλά και διάσημα brands. Γιατί μπορεί ένα παρόμοιο σύνολο να μην είναι και τόσο πρωτότυπο (για σένα), αλλά παραμένει σταθερή αξία στο χρηματιστήριο της μόδας και οι διάσημοι μόδιστροι το ξέρουν καλά αυτό! Δεν έχεις λοιπόν παρά να δοκιμάσεις αυτή την πρόταση, δημιουργώντας υψηλής αισθητικής εμφανίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

white suit runways

SHUTTERSTOCK

Φόρεμα πάνω από παντελόνι: Η νέα τάση που κυριάρχησε στις πασαρέλες & το street style

Μάλιστα τα κορίτσια στο street style το ανέδειξαν και με το παραπάνω, προσαρμόζοντας την τάση στο δικό τους προσωπικό στυλ. Εσύ πάρε ιδέες και δοκίμασε την τάση με βάση τα νυστικά του στυλ:

λευκό κοστούμι

SHUTTERSTOCK

  • Η μονοχρωμία πάντα κολακεύει το σώμα και δείχνει τη σιλουέτα ψηλότερη.
  • Το λευκό είναι μύθος ότι παχαίνει, αφού θα διαλέξεις σχέδιο και μέγεθος που κολακεύει τον δικό σου σωματότυπο.
  • Θα το φορέσεις με πουλόβερ από μέσα ή με ένα crop τοπ, για έξτρα πόντους στυλ.
  • Με μποτάκια ή με ψηλοτάκουνα θα είναι το ίδιο κομψό πάνω σου - εξαρτάται από την περίσταση που θα επιλέξεις να το φορέσεις.
  • Προτίμησε loose κοστούμι εάν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω ή ένα εφαρμοστό σταυρωτό σακάκι για να τονίσεις τη μέση σου.

Η πρότασή μας

λευκό κοστούμι

Θα το βρεις εδώ