Ντύθηκε νύφη η Φαίη Σκορδά - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram

Την αποθέωσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Φαίη Σκορδά ντύθηκε για ακόμη μια φορά νύφη (δείτε το νυφικό που είχε φορέσει στο γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα) και δημοσίευσε φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέποντας την αποθέωσαν από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια του Fays Time στον ΣΚΑΙ, εντυπωσιακή - όπως πάντα άλλωστε - μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με την ομορφιά της, αφού το λευκό της πηγαίνει πολύ.

Οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με νυφικά

Όσον αφορά αν θα φορούσε ξανά νυφικό για έναν ενδεχόμενο δεύτερο γάμο, η Φαίη Σκορδά είχε δηλώσει «Εάν θα ξαναπαντρευτώ… Δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι. Η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και βάσει αυτού λειτουργώ, είναι τα παιδιά μου, αυτή είναι η μεγάλη μου προτεραιότητα. Οπότε με αυτό νομίζω ότι απαντώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».


Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τα..."ιδανικά" της προχώρησε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής 5/5/23 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας. Αφορμή, μάλιστα, στάθηκε η αποκάλυψη που έκανε ο εκτιμητής του Cash or Trash για την απόφαση που έχουν πάρει με τη γυναίκα του να κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, ακούγοντας τις δηλώσεις του, θέλησε να πάρει τον λόγο και να εκφράσει την άποψή της, που ήταν μάλιστα άκρως αντίθετη.

«Για μένα το ιδανικό είναι να είσαι αγκαλιά με τον άλλον. Και μια επιτυχημένη σχέση, θεωρώ ότι εκφράζεται και εξωτερικεύεται και έτσι, και στον ύπνο. Λέω το ιδανικό, δε λέω ότι το έχω ζήσει. Το ιδανικό είναι να είναι ένα ζευγάρι που μένει ερωτευμένο, με όποια συνθήκη, αλλά έχουν και την ανάγκη να είναι αγκαλιά. Αυτό είναι, να βρεις κάποιον να μην αισθάνεσαι βαρύ το χέρι του, κατάλαβες... Να μη σε νοιάζει τίποτα» είπε η Φαίη Σκορδά.