Πασίγνωστος τραγουδιστής διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο - «Λίγο πριν από τις διακοπές, ανακαλύφθηκε ότι...»

Η ανακοίνωση του στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστος τραγουδιστής διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο - «Λίγο πριν από τις διακοπές, ανακαλύφθηκε ότι...»

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε πασίγνωστος τραγουδιστής, όταν λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος έπρεπε άμεσα να αφαιρεθεί. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω των social media, όταν δημοσίευσε ένα κείμενο με ευχές για το νέο έτος.

Μάλιστα, όπως επίσης ανακοίνωσε θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις προγραμματισμένες συναυλίες του μέχρι να αναρρώσει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή που διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο

«Λίγο πριν από τις διακοπές, ανακαλύφθηκε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Τώρα αναρρώνω στο σπίτι και περιβάλλομαι από την τεράστια αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Είναι πάντα το πιο δύσκολο πράγμα για μένα να απογοητεύσω τους οπαδούς μου ή να αναβάλω μια παράσταση, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα εργάζομαι σκληρά για να επιταχύνω την ανάκαμψή μου και να επιστρέψω σύντομα», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο Μάικλ Μπολτον.

Δείτε επίσης: 30+1 Έλληνες που έδωσαν άνιση μάχη με τον καρκίνο μέχρι τέλους


Στη δήλωση, ο βραβευμένος με το βραβείο Grammy διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι θα "αφιερώσει" τον "χρόνο και ενέργεια" του κατά τη διάρκεια των "επόμενων δύο μηνών" στην ανάκαμψή του, λαμβάνοντας παράλληλα ένα "προσωρινό διάλειμμα" από την περιοδεία.