Χρήστος Δάντης: «Σας παρακαλώ...» - Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για τη δήλωση του Οικονομόπουλου περί τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Τι είπε στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Δάντης: «Σας παρακαλώ...» - Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για τη δήλωση του Οικονομόπουλου περί τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Χρήστος Δάντης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love Σουκου, όπου ρωτήθηκε τόσο για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά (δείτε εικόνες από την κηδεία), για την συμμετοχή της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor 2024, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου που προκάλεσαν σάλο.

«Ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος και σπουδαίος καλλιτέχνης, πολύ μεγάλος άνθρωπος. Ήταν large σε όλα του, αγαπημένος μου φίλος. Για εμένα η μουσική και οι τραγουδιστές, δεν πεθαίνουν, κοιμούνται. Υπάρχει αιωνίως η ανάμνησή τους μέσα από την πορεία που έχουν καταγράψει με τα τραγούδια του», είχε αρχικά για την απώλεια του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή από ανακοπή καρδιάς, έπειτα από 2 ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό, ενώ παράλληλα πάλευε και με τον καρκίνο.

Η αντίδραση του Δάντη σε ερώτηση για τη δήλωση του Οικονομόπουλου

Σε άλλο σημείο ο Χρήστος Δάντης ρωτήθηκε για την δήλωση που έκανε σε συνέντευξη του ο Νίκος Οικονομόπουλος σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ένα γεγονός που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

«Εγώ δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται...» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του τραγουδιστή (δείτε εδώ όλη του την συνέντευξη).

Ο Χρήστος Δάντης λοιπόν αντέδρασε στο άκουσα της ερώτησης λέγοντας «Δεν την ξέρω την άποψή του, δεν την ξέρω», όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι που τον συνάντησαν θέλησαν να τον ενημερώσουν ώστε να πει την άποψη του, τότε είπε «Δεν είναι ώρα να το κάνουμε αυτό τώρα, σας παρακαλώ», αποφεύγοντας να απαντήσει.

Από την άλλη για την Ασημίνα είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή απόλαυση σε όσους παρακολουθούν το παιχνίδι. Εγώ δεν θα πήγαινε γιατί δεν αντέχω ούτε μια ημέρα στο σπίτι μόνος».