Γιώργος Λιάγκας: «Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες! Δεν είναι ανήθικο;» - Απάντησε ανοιχτά για την κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Για κάτι που δεν μπορώ να κατηγορηθώ είναι ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες! Δεν είναι ανήθικο;» - Απάντησε ανοιχτά για την κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Γιώργος Λιάγκας παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή I love Σουκου στον ΑΝΤ1, σήμερα Σάββατο 6/1. Ο παρουσιαστής του Πρωινού, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά εντελώς ανοιχτά, αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζος.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδας, με αφορμή κάποιες αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα περί αχαριστίας (δείτε εδώ), πολλοί θεώρησαν πως μεταξύ άλλων αναφέρεται στο τέλος της φιλίας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος με την σειρά του απάντησε (δείτε εδώ). Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα "μπαλάκι" δηλώσεων, με τον παρουσιαστή να απειλεί με μηνύσεις στο πλατό του Πρωινού, αφού όπως δήλωσε δεν ανέφερε ονόματα, παρόλο που τα sites κόλλησαν δίπλα από τις δηλώσεις του το όνομα του πρώην συνεργάτη του.

Σήμερα λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την ξεκάθαρη απάντηση του, βάζοντας τέλος στα όσα γράφτηκαν σχετικά με τις σχέσεις τους.

Η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Η αχαριστία δεν σε ενοχλεί; Εγώ θα πάω τώρα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω… Ήσασταν από τα πιο ωραία δίδυμα... είχατε πολύ καλή χημεία και ξέρω ότι κάνατε παρέα. Γιατί στράβωσε όλα αυτό; Τι έγινε; Τι έκανε που σε πείραξε τόσο πολύ;», ήταν η ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: «Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες. Δεν είπε ποτέ για τον Δημήτρη την λέξη αχαριστία. Άκου να δεις τι γίνεται... Λέω εγώ κάτι, το οποίο μπορεί στο μυαλό μου να έχω κάτι άλλο και τώρα τι κάνει εσύ, επειδή έχεις επηρεαστεί πολύ από το youtube, από το luben, από το οτιδήποτε, τι σε συμφέρει να κολλήσεις δίπλα για να το κάνεις ωραίο; Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες για τον Δημήτρη. Τα είπα γενικά και δίπλα κόλλησαν το όνομά του. Σας βολεύει; Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν ο καθένας πει οτιδήποτε και εγώ πάω δίπλα και του κολλήσω ένα όνομα, δεν είναι ανήθικο αυτό το πράγμα; Όταν θέλω να πω κάτι βγαίνω και λέω "Η Μαγγίρα μου έκανε αυτό".

Για κάτι που δεν μπορώ να κατηγορηθώ είναι ότι όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον το λέω. Όταν λέω κάτι γενικά, μπορεί να έχω 4-5 ανθρώπου στη ζωή μου - δεν είναι ένας - είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και σε μια άλλη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί καλά. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Με τα όσα ακολούθησαν, μπορεί να είχα άλλες σκέψεις στο μυαλό μου μετά γιατί είδα πώς απάντησαν κάποιοι. Όταν είπα αυτά, εκείνη την ημέρα, στο μυαλό μου δεν είχα κανέναν Δημήτρη Ουγγαρέζο», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.