Γιούλικα Σκαφιδά: «Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά σιγά» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή μετά τη γέννηση του γιου της

«Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιούλικα Σκαφιδά: «Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά σιγά» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή μετά τη γέννηση του γιου της

Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε σήμερα Σάββατο 6/1 στο πλατό της εκπομπής I love Σουκου στον ΑΝΤ1, όπου μίλησε για τη νέα της ζωή ως μητέρα. Γέννησε το γιο της πριν από 2 περίπου μήνες (δείτε την ανάρτηση από το μαιευτήριο) και πλέον ζει όμορφες στιγμές με το παιδάκι της.

Η ηθοποιός λοιπόν, αναφέρθηκε στην εμπειρία του τοκετού, στις πρώτες στιγμές με το γιο της αλλά και στη σχέση τους, με την ίδια να εξομολογείται πως περιμένει να γίνει ευτυχισμένη, αφού μια σχέση για να χτιστεί θέλει χρόνο

Η εξομολόγηση της Γιούλικας Σκαφιδά για τη ζωή της

«Σαράντισε προχθές. Πήρα λίγα κιλά και τα έχασα. Δεν είχα κοιλιά, είχα μια μικρή. Έκανα καισαρική αλλά κάπου είχε μπλεχτεί και κάπως με πίεσαν για να βγει. Η καισαρική ήταν προγραμματισμένη. Το παιδί βγήκε, εκεί λίγο γύρω από το σπίτι. Βγήκαμε να τον δει ο ήλιος. Σε κλειστούς χώρους δεν έχουμε πάει. Είμαι χαλαρή αλλά τωρά που είναι όλοι άρρωστη λίγο φοβάμαι», ανέφερε αρχικά.

«Περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να έχουμε αυτό το πάρε – δώσε και να πω σε αυτή τη φάση που είναι και άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι είναι όλα εντάξει, δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά - σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες: “Wow τώρα είμαι ευτυχισμένη". Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη και είναι ok να μην έχει χτιστεί ακόμα», εξομολογήθηκε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Το τρυφερό βίντεο με το γιο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει πολύ συχνά αναρτήσεις με τον γιο της θέλοντας να μοιραστεί η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους την τεράστια χαρά της!

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε ένα νέο βίντεο δείχνοντας το σετ που είχε φορέσει στο μωράκι της, όσο η ίδια τον κρατούσε τρυφερά μέσα στην αγκαλιά της.

«Στις πρώτες επισκέψεις, πριν μάθω το φύλο του μωρού, δε με απασχολούσε καθόλου, αλλά αν έπρεπε σώνει και ντε να πω κάτι, θα έλεγα “οκέι, μήπως ένα αγοράκι;” Κι αυτό γιατί είμαστε τρεις κόρες στην οικογένεια. Επιπλέον, η μεγάλη μου αδελφή έχει τρεις κόρες και η άλλη έχει μια. Μετά, όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι, δε θα πω ότι στεναχωρήθηκα, σε καμία περίπτωση, αλλά κάπως είπα στον εαυτό μου, «Ήθελες αγόρι και έγινε αγόρι, μήπως είσαι τελικά θύμα κι εσύ της πατριαρχίας;», είπε πει για το φύλο του μωρού της σε συνέντευξη της.