Αναστασία Παντούση: «Είναι λεπτή η θέση μου» - Το σχόλιο για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση "Βασιλιάς Ληρ"

Τι είπε για τον ηθοποιό μετά το σούσουρο που προκλήθηκε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστασία Παντούση: «Είναι λεπτή η θέση μου» - Το σχόλιο για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση

Η Αναστασία Παντούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου, με τον δημοσιογράφο να την ρωτάει σχετικά με την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση "Βασιλιάς Ληρ" που είναι προγραμματισμένη να ανέβει στο Εθνικό Θέατρο. Οι δυο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο.

Όπως ανέφερε η ίδια τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια έχουν ξεκινήσει, ωστόσο δεν έχει μέχρι στιγμής κοινή σκηνή με τον ηθοποιό. Όπως και να έχει ωστόσο, δεν θέλησε να πει κάτι συγκεκριμένο, από την στιγμή κιόλας που ο ίδιος θέλει να λήξει το θέμα.

Οι δηλώσεις της Αναστασίας Παντούση για τον Λεωνίδα Κακούρη

«Και να ήξερα το οτιδήποτε, δεν θα ήθελα να πάρω θέση για τον λόγο ότι ο ίδιος άνθρωπος δεν έχει πει κάτι. Ποια είμαι εγώ να μιλήσω για εκείνον.... Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει και πάλι. Μαζί του δεν έχω σκηνές. Εννοείται και έχουμε μια καλή συνεργασία. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Όπως όλοι οι ηθοποιοί, όταν έχουμε πολλές ώρες πρόβες και προετοιμαζόμαστε για κάτι, κουραζόμαστε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, είναι λεπτή η θέση και η δική μου και όλων των συναδέλφων», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αναστασία Παντούση.

«Τον Λεωνίδα που ξέρω εγώ, είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμούμε όλοι, τον σεβόμαστε και μας σέβεται, είναι ένας επαγγελματίας ηθοποιός», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης αποκάλυψη για την παραίτηση του από την παράσταση: «Ο Λεωνίδας Κακούρης βγήκε εκτός ορίων! Έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying»

Η ανακοίνωση του Κακούρη μέσω του δικηγόρου του

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση «Βασιλιάς Λήρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση».

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου», ανέφερε η επιστολή του.