Αποκάλυψη: «Ο Λεωνίδας Κακούρης βγήκε εκτός ορίων! Έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying»

Εξελίξεις μετά την παραίτηση του από την παράσταση "Ο Βασιλιάς Ληρ"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση "Ο Βασιλιάς Ληρ" που είναι προγραμματισμένη να ανέβει στο Εθνικό Θέατρο μέσα στον Γενάρη. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε, ανέφερε πως ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να παραιτηθεί επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους (δείτε την εδώ), ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει και φήμες που θέλουν να έχει τσακωθεί.

Μάλιστα, ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα δήλωσε πως ο σκηνοθέτης της παράστασης είναι σκληρός και έχει ακουστεί πολλές φορές.

Η αποκάλυψη για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη

Σήμερα Παρασκευή 5/1 στην εκπομπή Πρωινό σουσου, η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου μετέφερε τις πληροφορίες της. Δηλαδή πως «Ο Λεωνίδας βγήκε εκτός ορίων, οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying».

Ενώ επίσης αποκάλυψε σχετικά με το βίντεο που δημοσίευσε ο Λεωνίδας Κακούρης και διέγραψε λίγο αργότερα: «Είχε γίνει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι του, είχε καλέσει πάρα πολύ κόσμο, και ηθοποιούς και τεχνικούς από την παράσταση. Δεν είχε καλεστεί ο κύριος Χουβαρδάς. Το πάρτι κράτησε πολλές ώρες, μέχρι το πρωί και οι εικόνες είναι μετά το πάρτι».

H αντίδραση του αντικαταστάτη του στην παράσταση

Όπως ανακοινώθηκε, στη θέση του ηθοποιού μπήκε ο Γιάννης Νταλιάνης. Να τονίσουμε εδώ, πως ο ηθοποιός ήταν μέλος του θιάσου, ωστόσο έγινε εσωτερική αλλαγή και έτσι ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κακούρη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η κάμερα του Πρωινού εντόπισε τον Γιάννη Νταλιάνη με την πρώτη του αντίδραση για τις αλλαγές στην παράσταση ''Βασιλιάς Ληρ'' να προβάλλεται την Πέμπτη 4/1.

«Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Έχω πρόβα να κάνω γιατί είναι ένα σημαντικό έργο γιατί πρέπει να ανταποκριθώ για να βοηθήσω όλη την κατάσταση. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για το οτιδήποτε», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης.