Κώστας Τσουρός: «Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο...» - 'Εξαλλος με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Ας το προσέξουμε λίγο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο...» - 'Εξαλλος με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν δημοσιογράφος προσέγγισε τον Νίκο Πολυδερόπουλο λίγες μόνο μέρες μετά τον θάνατου του αδερφού του σχολίασε ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του, το πρωί της του Σαββάτου 6/1, στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο ηθοποιός περνά δύσκολες στιγμές μετά τον ξαφνικό θάνατο του μικρότερου αδερφού του, Παντελή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ανήμερα των Χριστουγέννων. Η εκπομπη του ALPHA, είχε συνατήσει τον ηθοποιό κατά την είσοδό του στο θέατρο, επιστρέφοντας στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ).

Η αντίδραση του Κώστα Τσουρού

Το βίντεο αυτό σχολίασε αρχικά η Νόνη Δούνια η οποία εξέφρασε την έντονη διαφωνία της. «Θλιβερό και ανθρωποφαγικό. Δεν υπάρχουν όρια. Εκεί που ο άνθρωπος έχει υποστεί μια απώλεια, εσύ τον κυνηγάς να του πάρεις μια δήλωση σε σχέση με την απώλεια αυτή. Δεν υπάρχει κανένα όριο παιδιά» είπε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο παρουσιαστής Κώστας Τσουρό: «Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα ούτε ποιος φταίει, ούτε ποιος δεν φταίει. Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό. Είναι απάνθρωπο να κυνηγάει μία κάμερα από πίσω έναν άνθρωπο που πάει στη δουλειά του στο θέατρο, ο οποίος έχει χάσει τον αδελφό του 28χρονών πριν από λίγες ημέρες

«Λες και θα αποκαλύψουν κάποιο έγκλημα, ας μπουν κάποια όρια για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και ας μπουν και στη θέση του άλλου. Δεν γίνεται, επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε εκπομπές και να έχουμε περιεχόμενο, να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας. Ας το προσέξουμε λίγο» είπε μεταξύ άλλων.»

Δείτε εδώ το βίντεο: