Survivor 2024: Αυτό θα είναι το πρώτο έπαθλο - Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

«Θα πέσουν από τα ελικόπτερα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτό θα είναι το πρώτο έπαθλο - Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λίγες μόνο ώρες έμειναν για την πρεμιέρα του κορυφαίου ριάλιτι επιβίωσης Survivor με τους πάικτες ήδη να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Υπνεθυμίζουμε ότι η περμιέρα του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/1, στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ το τρέιλερ).

Τι θα παρακολουθήσουμε στον πρώτο επεισόδιο του Survivor

Το πρωί του Σαββάτου, 6/1, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, έδωσε, μέσα στην εκπομπή Γεια σου, μερικές λεπτομέρειες για το πρώτο επεισόδιο. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούνται οι πρώτες παρέες, ενώ θα δούμε και ένα πολύ σημαντικό έπαθλο.

«Το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινήσει με αυτή την υπέροχη άφιξη των παικτών, που θα πέσουν από τα ελικόπτερα και θα προσπαθήσουν να κολυμπήσουν ως την ακτή για να τους καλωσορίσει ο Γιώργος Λιανός. Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες παρέες από τα γραφεία και τα αεροπλάνα. Είναι λογικό σιγά σιγά να δημιουργούνται κάποιες κλίκες.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, το οποίο είναι το τσακμάκι. Όποια ομάδα κερδίσει, θα έχει τη φωτιά. Το πρώτο παιχνίδι χρειάζεται συνεργασία και επικοινωνία, ένας παίκτης θα ρίχνει στο στόχο και απευθείας μετά θα δούμε δεύτερο αγώνισμα ασυλίας! Και μετά θα έχουμε συμβούλιο για τον πρώτο υποψήφιο» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποιοι είναι έτοιμοι να πετάξουν για Survivor

Δυο άντρες και μια γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συζητήσει ήδη με την παραγωγή κι έχουν δώσει τα χέρια να ταξιδέψουν ως τον Άγιο Δομίνικο στη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα που παλιότερα, κατά την συμμετοχή της σε αυτό, είχε απασχολήσει πολύ λόγω της σχέσης με τον Μάριο Πρίαμο, ο Τζέιμς Καφετζής που θα έμπαινε τώρα αλλά τελευταία στιγμή, λόγω ενός προβλήματος υγείας που εντοπίστηκε πρέπει να κάνει υπομονή και τέλος ο Άρης Σοϊλέδης που όπως φαίνεται έστειλε την γυναίκα της ζωής του, Μαρία Αντωνά, για να πάει να την βρει μετά και να δούμε το γνωστό σε όλους σίριαλ Σάκη-Μαριαλένα. Γιατί οι ερωτικές ιστορίες πουλάνε στον Άγιο Δομίνικο...

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο των Survivors «Viva Wyndham Dominicus Palace»

Αξίζει να σημειωθεί πως, κάθε χρόνο, πριν μπουν οι παίκτες στο παιχνίδι κι αφού αποχωρήσουν από αυτό, τους φιλοξενεί το «Viva Wyndham Dominicus Palace». Το εν λόγω resort που στεγάζει τρεις πισίνες, έξι εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, υπαίθριο μπαρ, ντίσκο, κινηματογράφο, και πάνω από τετρακόσια δωμάτια.

Survivor all star δωμάτια

Survivor all star spoilers

Survivor all star Άγιος Δομίνικος

Survivor all star σκαι

Survivor all star ξενοδοχειο

Survivor all star

Survivor all star ριάλιτι

Survivor all star λεφτά