Μυρτώ Αλικάκη: «Μου λείπει πολύ που...» - Συγκινεί η Μυρτώ Αλικάκη με την εξομόλογηση της για την απώλεια του πατέρα της

«Ήμουν 26 χρονών όταν έφυγε από τη ζωή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μυρτώ Αλικάκη: «Μου λείπει πολύ που...» - Συγκινεί η Μυρτώ Αλικάκη με την εξομόλογηση της για την απώλεια του πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπά-δες, βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη το μεσημέρι της του Σαββάτου 6/1. Μιλώντας στον Τάσο Ιορδανίδη, η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, εκφράζοντας έντονα τη συγκίνησή της.

Η Μυρτώ Αλικάκη, όλα αυτά τα χρόνια κρατά την προσωπική της ζωή μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Η εκπομπή πρωινό του ΑΝΤ1, πρόβαλε, το πρωί της Τετάρτης 1/11, ένα βιντεο στο οποίο η ηθοποιός αντάλλαζε "καυτά" φιλιά με τον σύντροφό της Νικόλα Κωστή (δείτε εδώ).

Η εξομολόγηση της Μυρτούς Αλικάκη για την απώλεια του πατέρα της

«Οι γονείς μου έχουν παίξει ατελείωτα σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου. Φαινομενικά μοιάζω πολύ περισσότερο στον μπαμπά μου και εξωτερικά αλλά και σε πάρα πολλά εσωτερικά ζητήματα. Ειδικά όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ ότι ένα πολύ γειωμένο πράγμα και ένα πολύ πρακτικό κομμάτι που έχω και πολύ επιβιωτικό, όπως αυτή η αισιοδοξία πως όλα θα γίνουν, αυτό είναι τελείως της μαμάς μου. Πολύ περισσότερο έχω από τον μπαμπά μου το να μην κρίνω τους ανθρώπους, το οποίο το είχε πολύ και εμένα με έχει βοηθήσει πολύ ως κόρη. Ο μπαμπάς μου είναι απών εδώ και 25 χρόνια. Και τώρα που το λες, συγκινούμαι. Δεν το δέχομαι. Πάντα μου λείπει, πάντα».

«Ήμουν 26 χρονών όταν έφυγε από τη ζωή. Μου λείπει πολύ που δεν τον έχω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι έφυγε και ήταν όλα μεταξύ μας πολύ στη θέση τους. Οπότε τουλάχιστον, ναι, δεν έχω τέτοια ζητήματα. Δεν έχω μέσα μου ούτε το ανικανοποίητο ούτε ανοιχτά ζητήματα με τον μπαμπά μου. Περνάγαμε όμως πάρα πολύ ωραία με τον μπαμπά μου και γι’ αυτό μου λείπει πάρα πολύ» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο: