Γιώργος Λιάγκας: «Ήταν σχέσεις που δεν μου άρεσε να τις...» - Τι απαντά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

«Δεν θα κρυφτώ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Ήταν σχέσεις που δεν μου άρεσε να τις...» - Τι απαντά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί του Σαββατού 6/1, στην εκοπμπή I Love ΣΟΥΚΟΥ, ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του Πρωινού, μίλησε μεταξύ άλλων στην Μπέτυ Μαγγίρα για την προσωπική του ζωή και απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα όσα έχουν γίνει ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες. Δεν είπε ποτέ για τον Δημήτρη την λέξη αχαριστία. Άκου να δεις τι γίνεται... Λέω εγώ κάτι, το οποίο μπορεί στο μυαλό μου να έχω κάτι άλλο και τώρα τι κάνει εσύ, επειδή έχεις επηρεαστεί πολύ από το youtube, από το luben, από το οτιδήποτε, τι σε συμφέρει να κολλήσεις δίπλα για να το κάνεις ωραίο; Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες για τον Δημήτρη...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για την προσωπική του ζωή

«Δεν έχω σκεφτεί ποτε να ξαναπαντρευτώ. Αν ξαναερωτευτώ και θεωρήσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που θα πορευτώ μαζί για κάποιο διάστημα στη ζωή μου. Προφανώς θα τον γνωρίσω πρώτα στα παιδιά μου και μετά δεν θα έχω θέμα να τον γνωρίζει ο οποιοσδήποτε. Δεν θα κρυφτώ, δεν κρύβομαι στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Οι σχέσεις που είχα στα 7 – 8 χρόνια, μετά το διαζύγιο, ήταν σχέσεις που δεν μου άρεσε να τις δημοσιοποιώ και δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια αφορμή» αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ANT1.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ταξίδι του στο Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι, βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας για τις διακοπές των γιορτών. Ο παρουσιαστής, απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης, για τις γιορτές της πρωτοχρονιάς στο εξωτερικό, μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Χάρη Σιανίδη.

O παραουσιαστής, τη Δευτέρα 1/1, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, με τον ίδιο να κάνει την πρώτη του βουτιά, σε παραλία του Ντουμπάι, μιας και εκεί, ο καιρός είναι καλοκαιρινός και οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν.

«Εντάξει, ψεύτικο, ψεύτικο αλλά δεν το λες και άσχημο λίγο βρώμικα το νερά αλλά απο χρώμα σκίζουν» ανέφερε στο βίντεο του.

«Καλη θαλασσινη χρονια!!!!!!! 1η βουτιά για το 2024… Εκλεψα… Στα ζεστά αυτη τη φορα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε εδώ: