Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Όταν γεννήθηκε ήταν μελανιασμένη και δεν έκλαιγε...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κόρη του

«Ζητάω την άποψη της κόρης μου για μια κοπέλα που μπορεί να με ενδιαφέρει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Όταν γεννήθηκε ήταν μελανιασμένη και δεν έκλαιγε...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κόρη του

Μια συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης στην εκπομπή Μπαμπά-δες, το μεσημέρι του Σαββάτου 6/1. Ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση με την κόρη του την οποία απέκτησε σε ηλικία 24 ετών ενώ εξομολογήθηκε και τις πρώτες στιγμές από τη γέννησή της.

Στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει και η Μυρτώ Αλικάκη η οποία αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, εκφράζοντας έντονα τη συγκίνησή της. «Ήμουν 26 χρονών όταν έφυγε από τη ζωή. Μου λείπει πολύ που δεν τον έχω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι έφυγε και ήταν όλα μεταξύ μας πολύ στη θέση τους. Οπότε τουλάχιστον, ναι, δεν έχω τέτοια ζητήματα. Δεν έχω μέσα μου ούτε το ανικανοποίητο ούτε ανοιχτά ζητήματα με τον μπαμπά μου. Περνάγαμε όμως πάρα πολύ ωραία με τον μπαμπά μου και γι’ αυτό μου λείπει πάρα πολύ» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Η συγκινητική εξομολόγηση του Αλέξανδρου Μαρτίδη για την κόρη του

«Ζητάω την άποψη της κόρης μου για μια κοπέλα που μπορεί να με ενδιαφέρει. Έχει τρομερό ένστικτο. Της λέω ότι “όταν έρθει μια κοπέλα που δε θα είναι απλώς φίλη μου, θα είσαι η πρώτη που θα το μάθεις”. Ζητάω όμως την άποψή της. Τυχαίνει καμιά φορά να καθόμαστε και να της πω για μια κοπέλα που περνάει ότι είναι όμορφη και μου απαντάει, "εντάξει καλή είναι, αλλά ρε μπαμπά, δε περνάμε καλά μαζί;”» ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

«Όταν επιλέξει να είναι με έναν άνθρωπο, και όταν επιλέξει να ταλαιπωρείται η ίδια και σε μια κατάσταση που θα είναι τοξική, θα είμαι δίπλα της. Δε θα της πω “παράτα τον”, δεν είσαι κανένας για να αλλάξεις κανέναν. Έχει συμβεί σε όλους να υπάρχει ο ενθουσιασμός στην αρχή και μετά να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον άλλον, το έχω κάνει κι εγώ. Προσπάθησα πιο μικρός να αλλάξω έναν άνθρωπο και ήταν τεράστιο λάθος»

«Η κόρη μας δεν έχει ζήσει χωρισμό γιατί με τη μητέρα της χωρίσαμε πολύ νωρίς. Δεν το ήθελα αυτό για το παιδί μου, ήθελα την οικογένεια. Το πάλεψα, αλλά είπα ότι αν η ψυχική υγεία του παιδιού μου είναι καλύτερα με το να είμαστε χώρια, τότε ας χωρίσουμε. Μας έφαγε μια πενταετία να βρούμε το πως θα λειτουργήσουμε και οι δυο, γιατί ήμασταν και οι δυο πολύ μικροί και όταν μας βλέπει και τους δυο μαζί η κόρη μας, είμαστε καλά».

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ήταν μελανιασμένη και δεν έκλαιγε. Βάρεσαν συναγερμό αμέσως… Ήμουν δίπλα στη μητέρα της, την κράταγα και της έλεγα να μη φοβάται, ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ εγώ ήθελα να πεθάνω. Με το που ακούω το πρώτο κλάμα του παιδιού τρέχω. Νομίζω ότι θα έχω πάντα την ίδια συγκίνηση γι’ αυτή τη μέρα. Ήταν η ομορφότερη μέρα της ζωής μου. Το πρώτο της μπάνιο της το έκανα εγώ» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.