Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"

Όλα όσα αποκάλυψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Με αφορμή τη σειρά του ΑΝΤ1 Ο Πρώτος από Εμάς, όπου και πρωταγωνιστεί, η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες σκηνές που κλήθηκε να φέρει εις πέρας αλλά και το τέλος της σειράς.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για τη σειρά "Ο Πρώτος από Εμάς"

Ξέρετε το τέλος της σειράς;

Επειδή βασίζεται σε αργεντίνικο φορτμάτ, γνωρίζουμε το τέλος. Νομίζω όμως ότι στην ελληνική μεταφορά δεν θα είναι ίδιο.

Δείτε επίσης: «Πολύ δεύτερο» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με την άσεμνη χειρονομία

Ποιο θα ήθελες να είναι το φινάλε της ηρωίδας σου;

Όλοι θα θέλαμε να εφαρμοστεί το «ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα»! Αμφιταλαντεύομαι, όμως, για το ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος.

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές;

Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν οι πρώτες σκηνές στο νοσοκομείο, που μάθαμε ότι ο Άλκης ήταν άρρωστος. Ήταν βαρύ το κλίμα. Να πω, πάντως, ότι γενικά τα γυρίσματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν ημέρες που φεύγω από το γύρισμα και στο δρόμο της επιστροφής έχω θολούρα στα μάτια μου.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της σειράς

Έχεις ζήσει τη ζωή σου όπως πραγματικά θα ήθελες; Έχεις πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά σου; Βάζεις σε προτεραιότητα τα «πρέπει» ή τα «θέλω»; Ποια είναι τελικά τα σημαντικά και ποια τα ασήμαντα σε αυτή τη ζωή; «O Πρώτος από εμάς», μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον AΝΤ1 για να μας κάνει να αναρωτηθούμε για όλα τα παραπάνω μέσα από τη ζωή, τα όνειρα, την πορεία και τις επιλογές 6 αγαπημένων φίλων.

Ο Άλκης (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) θέλει να χαίρεται τη ζωή με τους αγαπημένους του φίλους και να απολαμβάνουν μαζί κάθε στόχο που πετυχαίνει ο καθένας. Και όταν οι δυσκολίες τους χτυπάνε την πόρτα να βρίσκουν τρόπο να τις ξεπερνούν. Γιατί ξέρει πως οι φίλοι του θα είναι πάντα δίπλα του και πως μαζί τους όλα είναι πιθανά…

Η Κάτια (Αθηνά Οικονομάκου) ετοιμάζεται για έναν γύρο μεγάλων αποφάσεων.

Για τον Νικόλα (Γιάννης Τσιμιτσέλης) φαίνεται να είναι όλα εύκολα. Όμως, αυτό ίσως αυτό αλλάξει στη συνέχεια…

Η Έλενα (Λένα Δροσάκη) δεν ζητούσε βοήθεια ποτέ και για τίποτα, αλλά θα χρειαστεί βοήθεια γι’ αυτό που θέλει όσο τίποτα άλλο!

Ο Φίλιππος (Μάριος Αθανασίου) ξέρει καιρό τον προορισμό του και τώρα νιώθει πως έφτασε η στιγμή να τον μοιραστεί.

Η Σοφία (Βίβιαν Κοντομάρη) δεν θα τρέχει πάντα πίσω από όλους. Ήρθε η ώρα να βάλει μπροστά τα θέλω της.

Η νέα δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Είναι ένας ύμνος στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε ή δεν προσπαθήσαμε καν.

Γιατί η ζωή δεν ξεκινά μόνο μία φορά!

Δείτε εδώ το τρέιλερ: