«Πολύ δεύτερο» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με την άσεμνη χειρονομία

Δεκάδες τα αρνητικά σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί ένα από τα πιο "μεγάλα" προφίλ στο Instagram στην Ελλάδα, καθώς μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Σε αυτό δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική της ζωή, τη δουλειά της, τις βόλτες με τις φίλες της, αλλά και τα παιχνίδια με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο (δείτε εδώ το πιο πρόσφατο τρυφερό τους στιγμιότυπο).

Την Πέμπτη 14/12, μάλιστα, δημοσίευσε ένα καρουζέλ, όπως λέγεται, με μία από τις κολλητές της, η οποία είναι και συνεργάτιδά της, όπου κάνουν διάφορες γκριμάτσες. Στην πρώτη εικόνα, ωστόσο, εκείνη κάνει μία χειρονομία προς την κάμερα, κάτι που εξόργισε τους θαυμαστές της ηθοποιούς, οι οποίοι δεν δίστασαν να ξεσπάσουν στα σχόλια και να τα βάλουν μαζί της για την ανάρτηση αυτή.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου που προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις

Οικονομάκου χειρονομία

Οικονομάκου χειρονομία σχόλια

Οικονομάκου χειρονομία αρνητικά σχόλια

«Δεν με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος!»

Κάθε της ανάρτηση γίνεται θέμα συζήτησης, ειδικά πριν από λίγες ημέρες που είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που φαινόταν το σώμα της από τη μέση και κάτω, είχε γίνει πανικός με τα σχόλια (δείτε εδώ τι της έγραφαν), σχόλια στα οποία, όμως, η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να απαντήσει, έως ένα σημείο.

Πριν από λίγο καιρό η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα stories της μια συνομιλία που αντάλλαξε με follower της στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά «Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε μεγάλες κουβέντες μέσω instagram αλλά καμιά φορά το ένστικτό μου μου λέει να το κάνω και αξίζει τον κόπο».

Πιο συγκεκριμένα, μια διαδικτυακή της «φίλη» της απάντησε με κακία σε ένα story που ανέβασε η ηθοποιός κι εκείνη όπως ήταν φυσικό κι επόμενο αντέδρασε με αποτέλεσμα να καταλήξουν να στέλνουν η μια στην άλλη τεράστια μηνύματα στην αρχή με προσβολές αλλά στη συνέχεια σα να μαλάκωσε λίγο το κλίμα...

Στη συνομιλία τους αναφέρθηκε πως η ηθοποιός έχει λεφτά λόγω του συζύγου της κι εκείνη φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας χαρακτηριστικά «ποτέ δεν είχα ανάγκη να με συντηρεί κανείς ούτε πατέρας, ούτε γκόμενος, ούτε ο άντρας μου! Δουλεύω πάνω από 15 χρόνια στην τηλεόραση και στο θέατρο με υψηλές δόξα τω Θεώ αμοιβές, πληρώνομαι από instagram προωθήσεις και έχω και 2 επιχειρήσεις που ξεκίνησα από το 0 χωρίς γνώση, εμπειρία και καμία βοήθεια παρά μόνο με το ένστικτο και τη σκληρή δουλειά!»

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Όπως φαίνεται η ηθοποιός δημοσίευσε την συνομιλία αυτή για να βάλει κάποια πράγματα που είχε ανάγκη στην θέση τους...