«Χρόνια πολλά αγάπη μου...» - Οι τρυφερές ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου στο σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο, βιώνουν στιγμές απέραντης ευτυχίας με την οικογένειά τους, κάτι που και η ίδια λέει στις συνεντεύξεις με κάθε ευκαιρία (δείτε εδώ τι είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της).

Σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, που ο συζυγός της έχει την ονομαστική του εορτή δε θα μπορούσε να μην του ευχηθεί «Χρόνια πολλά», με το δικό της μοναδικό τρόπο, με μία ανάρτηση με τη μορφή story, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι τρυφερές ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου για τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Αθηνά Οικονομάκου σύζυγος

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για την επέτειό της με τον Μιχόπουλο

Οι δυο τους έχουν φέρει μαζί στη ζωή δύο παιδιά - έναν γιο και μία κόρη - με τα ταξίδια και τις αποδράσεις να αποτελούν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας.

Το ζευγάρι παρά τα οικογενειακά βάρη και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεκλέβει λίγες πιο προσωπικές στιγμές για εκείνους, μερικές από τις οποίες βλέπουμε στο instagram της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Παρασκευή (6/10) λοιπόν αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τον Μιχόπουλο και την Οικονομάκου, καθώς είχαν επέτειο για τα πέντε χρόνια γάμου τους, με την Αθηνά να κάνει ένα πολύ τρυφερό post από ταξίδι τους στη Μύκονο (δείτε εδώ το σπίτι τους).

«6/10/2018 … Happy Wedding Anniversary my love @feeltheflownow …σαν χθες μου φαινεται???? ποτε πέρασαν 5 χρόνια ???», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

10 χρόνια Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος - «Ποιος το φανταζόταν ότι θα τα καταφέρναμε τόσο καλά μωρό μου»

Στις 18 Αυγούστου του 2013 αποφάσισαν να πορευτούν μαζί στη ζωή, χωρίς να γνωρίζουν που θα τους οδηγήσει αυτή, έχοντας πραγματοποιήσει τελικά έναν πολύ επιτυχημένο γάμο (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ), ο οποίος τους "έδωσε" δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα.

Η ηθοποιός, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την επέτειό τους δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με τον σύζυγό της από την Σαντορίνη (δείτε εδώ τι περιλαμβάνει το μενού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου του εκεί), που τράβηξαν πριν από 10 χρόνια, δηλώνοντας έκπληκτη για το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και πόσο καλά τα έχουν πάει.

«Σαν σήμερα... πριν από 10 ολόκληρα χρόνια!!!!! Ποιος το φανταζόταν ότι θα τα καταφέρναμε τόσο καλά μωρό μου», έγραψε η ίδια στο προφίλ της.

 Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος επέτειος

Πηγή φωτογραφίας: Instagram