Η Μαρί Σαντάλ απαντά για πρώτη φορά για την εμπλοκή της ίδιας και του Παύλου στο σκάνδαλο Επστάιν

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την εμπλοκή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της Παύλου, στην υπόθεση Επστάιν, διέψευσε η Μαρί Σαντάλ, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 4/1 ήρθαν φως της δημοσιότητας εκατοντάδες σελίδες εγγράφων από μια αγωγή που σχετίζεται με τον κατηγορούμενο, για σεξουαλική διακίνηση, Τζέφρι 'Επσταϊν όπου περιλαμβάνονται σχεδόν 200 ονόματα μεταξύ αυτών και το όνομα του Παύλου Γλυξμπουρκ.

Δείτε επίσης: «Δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα...» - Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Παύλος

Τα περισσότερα έγγραφα αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Περισσότερα από 100 άτομα που κατονομάζονται, ορισμένοι κατηγορούνται για αδικήματα, ενώ άλλοι στα δικαστικά έγγραφα προβάλλουν ισχυρισμούς ή είναι πιθανοί μάρτυρες.

Η διάψευση της Μαρί Σαντάλ στο Instagram

Η Μαρί Σαντάλ λοιπόν μέσα από ανακοίνωση της στη σελίδα Greek Royal στο Instagram, θέλησε να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται για τον σύζυγό της.

«Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι ο Epstein, συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της.

Δείτε εδώ την ανάρτησή:

Ποια είναι η Μαρί Σαντάλ;

Γεννημένη ως Μαρί Σαντάλ Κλέρ Μίλλερ (17 Σεπτεμβρίου 1968) είναι συγγραφέας, εικονογράφος για παιδιά και σχεδιάστρια ενδυμάτων.

Η Μαρί Σαντάλ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1968 στο Λονδίνο, είναι κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και της Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα. Έχει δυο αδελφές, την Πία Χριστίνα και την Νατάσσα Αλεξάνδρα. Φοίτησε στο "The Peak School" του Χονγκ Κονγκ, στο "Le Ros" στην Ελβετία στο "Ecole Active Biling" στο Παρίσι και στο "The Masters School" στην Νέα Υόρκη. Μετά την αποφοίτησή της συνέχισε ανώτερες σπουδές κατά τα έτη 1988-1992 στην Ακαδημία καλών τεχνών της Νέας Υόρκης και το 1994 έλαβε δίπλωμα στην Ιστορία της Τέχνης από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης όπου φοίτησε.

Το 1995 η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον πρώην Διάδοχο της Ελλάδας Παύλο. Στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Χρίσματος με το οποίο, ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα "Μαρία". Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Παύλο πραγματοποιήθηκε κατά τον ορθόδοξο ελληνικό τυπικό την 1η Ιουλίου 1995 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α'. Λίγο πριν από του γάμου ασπάσθηκε την ορθοδοξία και έλαβε το όνομα Μαρία.

Η Μαρί Σαντάλ πορτραίτο Μαρί Σαντάλ