Γιώργος Γιαννόπουλος κατά Νίκου Οικονομόπουλου: «Αν είναι τόσο γνώστης των πράγματων, κρίμα που...»

Σχετικά με τις δηλώσεις του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Γιαννόπουλος κατά Νίκου Οικονομόπουλου: «Αν είναι τόσο γνώστης των πράγματων, κρίμα που...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ένα γεγονός που έχει δημιουργήσει πληθώρα σχολίων και τοποθετήσεων.

«Εγώ δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται...» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του τραγουδιστή (δείτε εδώ όλη του την συνέντευξη).

Το σχόλιο του Γιώργου Γιαννόπουλου για τον Νίκο Οικονομόπουλο

«Αν είναι τόσο γνώστης των πράγματων, κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Εδώ πρέπει να τοποθετηθούν διάφορες κατηγορίες επιστημόνων. Εμένα με ενδιαφέρει να περνάει καλά το παιδί. Αν περνάει καλά το παιδί και στα ομόφυλα ζευγάρια, μαγκιά του και να γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Δεν είμαι ούτε ειδικός, ούτε νομικός να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί. Αν ένα παιδί περνάει καλύτερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, με γεια του με χαρά του και μακάρι να γίνει», σχολίασε επίσης σε άλλο σημείο.

Ενώ ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Έχει ενδιαφέρον ως άνθρωπος, με έχει εντυπωσιάσει η καψούρα που έχει με τον σύντροφό του. Πρέπει να είναι πολύ αγαπημένοι αυτοί οι άνθρωποι. Η αγάπη που έχουν φαίνεται στα μάτια τους. Πολιτικά δε με απασχολεί γιατί δεν πιστεύω σε αυτόν τον χώρο και δεν πιστεύω ότι έχει και πολιτικό λόγο».

Μάλιστα, ανέφερε πως θα συνεργαζόταν τόσο με τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αν κριθούν αθώοι: «Θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωθεί. Δεν πρέπει να δουλέψει αυτός ο άνθρωπος αν ο νόμος τον θεωρήσει αθώο; Το ίδιο ισχύει και για τον Λιγνάδη και για όλους», είπε χαρακτηριστικά, γεγονός που έφερε πολλά σχόλια στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι.