Παύλος Σταματόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι ντροπαλός και να μη...»

Τα σχόλια για την συνέντευξη που έδωσε την εκπομπή I love Σουκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παύλος Σταματόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι ντροπαλός και να μη...»

Την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή I love Σουκου, σχολίασαν σήμερα Κυριακή 7/1 στο Χαμογέλα και Πάλι. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την τηλεόραση σήμερα, ενώ ξεκαθάρισε το τοπίο και για την κόντρα του με την Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Παύλος Σταματόπουλος ωστόσο, θέλησε να σχολίασε τα λεγόμενα του, αναφέροντας πως επειδή είδε ολόκληρη την συνέντευξη δεν μπορεί να καταλάβει πως ενώ λέει πως είναι ειλικρινής να μην λέει ονόματα σχετικά με το ξέσπασμα που είχε κάνει (δείτε εδώ) με αποτέλεσμα να θεωρήσουν πως αναφέρεται στη σχέση του με τον Ουγγαρέζο.

Επίσης, δεν μπορεί να καταλάβει πως ενώ λέει πως στα προσωπικά του είναι ντροπαλός και δεν ανακατεύεται σε καταστάσεις, στην εκπομπή μεταμορφώνεται.

Τα σχόλια του Παύλου Σταματόπουλου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Επειδή μπήκα και είδα όλη τη συνέντευξη, πως γίνεται για όλα τα θέματα, όντως να είναι ειλικρινής, να λέει ονόματα και να εκφράζεται όπως εκφράζεται, και στο συγκεκριμένο θέμα που έχει γίνει τόσο θέμα να μη θέλει να πει που αναφερόταν. Μου κάνει εντύπωση. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα, από τη μια είμαι ειλικρινής και αυτά που λέω τα λέω με ονόματα γιατί έτσι πρέπει να είναι και από την άλλη, για το συγκεκριμένο θέμα, δε θέλω να πω όνομα. Αυτό εμένα με μπερδεύει», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Συμβαίνει να πούμε κάτι πάνω στα νεύρα μας και να θέλουμε να το πάρουμε πίσω. Και σε εμάς συμβαίνει, αλλά αυτό που λέει δεν καταλαβαίνω. Και δε καταλαβαίνω και το άλλο, είπε ότι στην προσωπική μου ζωή είμαι ντροπαλός και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρά μόνο με τη ζωή μου και στην εκπομπή είναι αυτό το πρόσωπο που βλέπουμε. Ενώ παράλληλα, ως σημαία του έχει ότι εγώ είμαι ειλικρινής και ο εαυτός του. Εγώ σε αυτό το κομμάτι μπερδεύομαι. Πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι ντροπαλός και να μη μιλάει σε κόσμο γιατί γενικότερα δε θέλει να αναμιγνύεται στα προσωπικά των άλλων και στην εκπομπή να μεταμορφώνεται; Δηλαδή στην πραγματικότητα είσαι ένας άλλος άνθρωπος, διαφορετικός;», συμπλήρωσε.

«Είναι η δουλειά του, είναι character» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.