«Μου λέει "Είσαι βλαμμένη;"» - Απίστευτο περιστατικό στο κομμωτήριο ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ξεκαρδιστική αποκάλυψη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου λέει

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα Κυριακή 7/1. Συζήτησε για πολλά θέματα μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της, κάνοντας παράλληλα μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό ανάμεσα στην ίδια και την παρουσιάστρια όταν συναντήθηκαν στο κομμωτήριο.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε την συζήτηση που είχαν, όταν της εξέφρασε τους φόβους της και την ανησυχία της όταν οι γιοι της που πλέον έχουν ενηλικιωθεί βγαίνουν μόνοι τους τα βράδια και δεν ξέρει που πηγαίνουν. Η Σίσσυ λοιπόν, την ενημέρωσε για μια εφαρμογή που μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να δεις που βρίσκονται τα παιδιά.

Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Σίσσυς Χρηστίδου

«Είμαστε στο κομμωτήριο με την Ντορέττα προχθές. Συζητάμε κλπ και μου λέει "άστα τα βράδια τι τραβάω όταν βγαίνουν τα παιδιά, βγαίνουν μόνα τους". Της λέω "Ντορέττα υπάρχει ένα application"», ξεκίνησε να περιγράφει η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Όχι δεν μου λες έτσι! Μου λέει "Είσαι βλαμμένη; δεν έχεις αυτό το application που βλέπεις ανά πάσα ώρα και στιγμή που είναι τα παιδιά σου;. Και όταν είναι μέσα σε αυτοκίνητο βλέπεις και την ταχύτητα;". Κοίτα μου λέει κοίτα. Να λέει "ο Φίλιππος είναι σπίτι και είναι εκεί από χθες το βράδυ". Της λέω "τι φοβερό application δεν το ξέρω". Καλέ μου λέει "κατέβασε το μην είσαι ηλίθια. Πες και στα παιδιά να το κατεβάσουν και να είστε και οι τρεις"», πήρε το λόγο και είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Μου λέει "τι; τι εννοείς; Γίνεται αυτό;". Της λέω φυσικά παιδί μου για να μην παίρνεις και 100 φορές τηλέφωνο τα παιδιά», συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μετά το λέω στα παιδιά και συνειδητοποιώ ότι τα παιδιά μου είναι ενήλικες και όταν το είπα στα παιδιά μου που φυσικά το ήξεραν, μου λένε "τι λες ρε μαμά; Θέλεις να ξέρεις εμείς που είμαστε ενήλικες, που είμαστε όλη την ώρα;"», αποκάλυψη με την σειρά της η ηθοποιός με όλους στο πλατό να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε επίσης: «Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τους γιους της