«Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τους γιους της

«Στην δουλειά είμαι στρατιώτης όμως το κέντρο της ύπαρξής μου ήταν τα παιδιά.»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη...» -  Η τρυφερή εξομολόγηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τους γιους της

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 30/11, η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους δύο γιους της και εξομολογήθηκε πως ένιωσε όταν το μεγαλύτερο από τα παιδιά της έφυγε από το σπίτι για σπουδές.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόντρα ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και στην Ζήνα Κουτσελίνη. «Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει... Θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει συμβεί είναι λίγο άδικο για τη Μαίρη. Δεν έχει να κάνει με τη Μαίρη, για οποιονδήποτε θα το έκανα και θα μου φαινόταν άδικο. Μπαίνεις και βλέπεις ένα απόσπασμα και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ήταν ένα κακό αστείο, το οποίο πκι εμένα θα με ενοχλούσε αν το έκανε κάποιος και εμπλέκονταν τα παιδιά μου. Το οποίο όμως δεν έκανε η Μαίρη, 10 χρόνια πριν, για το οποίο από ό,τι ξέρω έχει ζητηθεί συγγνώμη. 10 χρόνια μετά να βγαίνει τίτλος "η Μαίρη έβρισε το παιδί μου" είναι λίγο άδικο.» (δείτε όλα όσα έιπε).

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για τους γιους της

«Στην δουλειά είμαι στρατιώτης όμως το κέντρο της ύπαρξής μου ήταν τα παιδιά. Για εμένα σαν προσωπικότητα η ουσία για εμένα ήταν πάντα εκεί. Είναι περίεργο τώρα που μεγάλωσαν. Τους κοιτάω καμιά φορά και μου φαίνεται περίεργο που έγιναν άνδρες. Με ενδιαφέρει να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Τώρα ουσιαστικά φαίνεται το αποτέλεσμα, ό,τι έχουμε καταφέρει να κάνει, τώρα βλέπεις τους καρπούς αυτής της προσπάθειας» είπε αρχικά.

«Ο μεγάλος σπουδάζει στην Κύπρο, θα πάει μάλλον εκεί και ο μικρός. Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη. Όσο απότομη είναι η αλλαγή μιας γυναίκας που φεύγει από το σπίτι, πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει μαζί με έναν άλλο άνθρωπο και αλλάζουν όλα, το ίδιο είναι όταν τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους, φεύγουν από το σπίτι και αλλάζει η καθημερινότητά σου. Είναι ένας περίεργο συναίσθημα, έχει τα πάνω του και τα κάτω του» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δείτε εδώ το βίντεο: