«Αν είχε βρίσει πραγματικά το παιδί, εγώ παρότι είμαι φίλη της θα...» - Θερμή η στήριξη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στη Μαίρη Συνατσάκη

«Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αν είχε βρίσει πραγματικά το παιδί, εγώ παρότι είμαι φίλη της θα...» - Θερμή η στήριξη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στη Μαίρη Συνατσάκη

Για την κόντρα ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνας Κουτσελίνη, μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 30/11, στην εκπομπή Στούντιο 4. Νωρίτερα ωστόσο η ηθοποιός είχε τοποθετηθεί και σε δηλώσεις τις στις κάμερες των εκπομπών, για το συγκεκριμένο θέμα (δείτε εδώ τι είχε πει).

Όλα όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την Μαίρη Συνατσάκη

«Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει... Θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει συμβεί είναι λίγο άδικο για τη Μαίρη. Δεν έχει να κάνει με τη Μαίρη, για οποιονδήποτε θα το έκανα και θα μου φαινόταν άδικο. Μπαίνεις και βλέπεις ένα απόσπασμα και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ήταν ένα κακό αστείο, το οποίο πκι εμένα θα με ενοχλούσε αν το έκανε κάποιος και εμπλέκονταν τα παιδιά μου. Το οποίο όμως δεν έκανε η Μαίρη, 10 χρόνια πριν, για το οποίο από ό,τι ξέρω έχει ζητηθεί συγγνώμη. 10 χρόνια μετά να βγαίνει τίτλος "η Μαίρη έβρισε το παιδί μου" είναι λίγο άδικο.»

«Δεν ήταν χαριτωμένο το αστείο αλλά δεν υπήρχε πρόθεση. Αν είσαι μάνα θα σε ενοχλήσει όμως μεταξύ τους απ' ότι ξέρω ότι έχει λυθεί. Όμως δεν ήταν μόνο η Μαίρη στην εκπομπή ήταν και άλλοι άνθρωποι. Είναι ένας άνθρωπος που δεν βρίζει. Αν είχε βρίσει πραγματικά το παιδί, εγώ παρότι είμαι φίλη της θα ήμουν η πρώτη που θα της το είχα πει. Δεν είμαι από αυτούς που χαϊδεύω αυτιά. Θα της έλεγα “φάουλ”. Η Μαίρη είναι πραγματικά ένα πολύ ευγενικό πλάσμα δεν έχει την κακία.»

«Εκείνη την εποχή ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα όλοι κάναμε λάθη. 10 χρόνια μετά έχουν αλλάξει και οι άνθρωποι. Και για τον Δημήτρη είναι άδικο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από ό,τι ξέρω έχει λύσει το θέμα ιδιωτικά. Ήταν ένα περιπαικτικό, κακό θα το πω, αστείο που και μένα θα με ενοχλούσε για τα παιδιά μου αλλά δεν έβρισε κανείς κανένα»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε για τα σχόλια τα οποία έχει ακούσει για τον εαυτό της και έχει ενοχληθεί.

«Έχω ακούσει για μένα και σεξιστικά και προσβλητικά αστεία. Με τους ανθρώπους που έπρεπε έχω μιλήσει. Όταν πετυχαίνεις τον άλλο από κοντά πολλά λύνονται γρήγορα.» ανέφερε

«Έχω πει σε άνθρωπο “γιατί αυτό;”. Κι εγώ μπορεί να έχω πει κάτι για κάποιον που να ενόχλησε αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ με πρόθεση. Δεν έχω πρόβλημα να έρθει ο άλλος να μου το πει. Θα ήθελα να ζητήσω τη συγγνώμη μου. Δεν μου αρέσει ο άλλος να νομίζει κάτι για μένα. Οπότε είμαι οκ να το λύνουν οι άνθρωποι. Δεν έχει έρθει κανείς να μου πει ότι τον ενόχλησε κάτι»