«Και εμένα δε θα μου άρεσε να γίνεται πλάκα με τα παιδιά μου...» - "Καταπέλτης" η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την κόντρα Συνατσάκη με Κουτσελίνη

«Είναι ένα βίντεο που στην πραγματικότητα δεν βρίζει κανείς κανέναν....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την απόψη της για την κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ημέρες ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη, εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης 30/11, στην κάμερα του Πρωινού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και κολλητή φίλη της influencer, μίλησε ανοιχτα το θέμα, τονίζοντας ότι αυτό για το οποίο κατηγορείται δεν συνέβη ποτέ.

Ωστόσο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δεν είναι η μόνη, η οποία έχει πάρει το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη. Την Τρίτη 28/11, ο Βαγγέλης Πέρρης μέσα από την ίδια εκπομπή τη στήριξε ξεκάθαρα λέγοντας: «Σχετικά με το επίμαχο στιγμιότυπο, η κυρία Κουτσελίνη περιγράφει ένα άλλο πράγμα από αυτό που συνέβη. Αυτό που περιγράφει είναι ότι έβρισε την κόρη της, η Μαίρη Συνατσάκη. Απ' ότι ακούσαμε και αυτό είναι δεν υπάρχει καμία βρισιά προς την κόρη της» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του).

Τι δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την κόντρα Συνατσάκη - Κουτσελίνη

«Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Γιατί μπήκα να δω αυτό το απόσπασμα και δεν είδα κανέναν να βρίζει κανέναν. Είδα ένα πολύ κακό αστείο, αν θέλετε τη γνώμη μου. Ακριβώς επειδή είχε να κάνει με παιδιά, το οποίο δεν ξεκίνησε από τη Μαίρη Συνατσάκη και για το οποίο απ' ότι ξέρω ότι έχει ζητηθεί και συγγνώμη. Δεν είδα κάποιον να βρίζει κάποιον» ανέφερε.

«Συν του ότι είδα ένα βίντεο πριν από 9 χρόνια που τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά στην τηλεόραση. Τότε λέγονταν άλλα πράγματα, έχουν αλλάξει οι καιροί και κυρίως έχουν αλλάξει οι άνθρωποι. Έχουν μεγαλώσει και έχουν ωριμάσει. Δεν βρίζει η Μαίρη, είναι εκτός της προσωπικότητάς της» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Είναι ένα βίντεο που στην πραγματικότητα δεν βρίζει κανείς κανέναν. Αλλά έχει να κάνει με παιδί, δεν ήταν ωραίο. Και εμένα δε θα μου άρεσε να γίνεται πλάκα με τα παιδιά μου. Όμως, άλλο αυτό κι άλλο ότι κάποιος έβρισε τα παιδιά μου. Αυτό για το οποίο κατηγόρησαν τη Μαίρη δεν έχει γίνει. Η Μαίρη δεν έχει βγει ποτέ να πει ότι είναι ένας τέλειος άνθρωπος. Η Μαίρη λέει τη γνώμη της για διάφορα πράγματα, κάποιος συμφωνεί ή κάποιος διαφωνεί. Δεν λέει ποτέ τη γνώμη της με σκοπό να επικρίνει».

«Η λέξη που ταιριάζει, είναι η λέξη άδικο. Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από 10 χρόνια. Όλοι όσοι έχουμε κάνει τηλεόραση, σίγουρα έχουμε υποπέσει σε τέτοιου είδους λάθη. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, ούτε είμαι δικηγόρος της Μαίρης. Νομίζω ότι μπορεί να υπερασπιστεί μία χαρά τον εαυτό της» κατέληξε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε εδώ το βίντεο: