«Περιγράφηκε ένα άλλο πράγμα από αυτό που συνέβη...» - Το ξεκαθάρισμα του Βαγγέλη Περρή για την Μαίρη Συνατσάκη

«Είχα τη επιμέλεια της εκπομπής και ήμουν εκεί παρών»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή τα όσα είπε η επιχειρηματίας σε Podcast, για την εποχή που ήταν στην τηλεόραση (δείτε εδώ). Η παρουσίαστρια ξέσπασε μπροστά στις κάμερες αφού όπως είπε, σε εκπομπή που παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, πριν περίπου 10 χρόνια, είχαν βρίσει την κόρη της.

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιόρισε ποτέ τον αυθορμητισμό της. Κάποτε έβρισε το παιδί μου σε εκπομπή. Μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν είχε περιορίσει τον εαυτό της ίσως να το είχε σκεφτεί νωρίτερα. Μαζί με τον Δημήτρη είχαν σχολιάσει ότι θα με "πάει αίμα" επειδή είχα πει ότι η κόρη μου Έμμα θέλει να γίνει σεφ» (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Στη συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την δική της απάντηση: «Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση, έπρεπε να είμαστε όλοι κάπως για να μοιάζουμε τηλεοπτικές φιγούρες. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό, αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δε βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση της).

Το πρωί της Τρίτης 28/11, με αφορμή του σούσουρο που έχει δημιουργηθεί με το θέμα αυτό, ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος είχε την επιμέλεια εκείνης της εκπομπής, μέσα από Το Πρωινό, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συνέβη, αφού όπως είπε ήταν παρών.

Το ξεκαθάρισμα του Βαγγέλη Περρή για την Μαίρη Συνατσάκη

«Εγώ ήμουν εκείνη την εποχή εμπλεκόμενος. Είχα τη επιμέλεια της εκπομπής και ήμουν εκεί παρών. Νομίζω ότι όπλο το πράγμα είναι λάθος. Η Μαίρη Συνατσάκη δεν ήταν καθισμένη στο σαλόνι και σχολίαζε όλους τους άλλους όπως είπε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε τον εαυτό της και δεν είπε ότι δεν ήταν αυθόρμητη είπε ότι δεν ήταν ο εαυτός της γιατί εκείνη την εποχή δεν ήξερες ποιος είναι ο εαυτός της. Είναι μια εξομολόγηση που αφορά εκείνη» είπε αρχικά.

«Σχετικά με το επίμαχο στιγμιότυπο, η κυρία Κουτσελίνη περιγράφει ένα άλλο πράγμα από αυτό που συνέβη. Αυτό που περιγράφει είναι ότι έβρισε την κόρη της, η Μαίρη Συνατσάκη. Απ' ότι ακούσαμε και αυτό είναι δεν υπάρχει καμία βρισιά προς την κόρη της» πρόσθεσε.

«Η κυρία Συνατσάκη, όταν έκανε το ατυχές λογοπαίγνιο όπου είπε πως θα είναι ο τίτλος μίας εκπομπής, ήταν ένα ψιλό παιχνίδι. Ήταν ατυχέστατο. Ήταν ένα ατυχές λογοπαίγνιο, και η Συνατσάκη εξέφρασε την αντίθεση της. Δεν έβρισε κανέναν. Η αφορμή ήταν η Συνατσάκη και το podcast, και έγινε μια συζήτηση. Είπε πράγματα αποδίδοντας της μια στάση που ποτέ δεν είχε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ό,τι είχα πει, εξακολουθεί να ισχύει...» - Η νέα απάντηση του Βαγγέλη Περρή για την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου

«Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα...» - Η αυστηρή προειδοποίηση του Βαγγελη Περρή στην Κατερίνα Καινούργιου

H συνέντευξη-φωτιά στο YOU που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου: Τι έλεγε η Ζήνα Κουτσελίνη για Ουγγαρέζο-Συνατσάκη

Ελεονώρα Μελέτη για Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω προσωπικό θέμα μαζί της! Ξεκίνησε από την ίδια! Κάνει φάουλ...»

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεμπροστιάζει ξανά την Μαίρη Συνατσάκη - Το βίντεο που δημοσίευσε με σχόλια για τις πλαστικές της

«Πρόσωπα σε τηλεόραση και διαδίκτυο που εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας! Όταν όμως...» - Χείμαρρος ο Γιαννόπουλος κατά Συνατσάκη

«Μα είναι δυνατόν; Κανένα χιουμοριστικό δεν ήταν! Ήταν όλο...» - Πυρ και μανία ο Ετεοκλής Παύλου με τα σχόλια Ουγγαρέζου & Συνατσάκη για την κόρη της Κουτσελίνη

«Ρε παιδιά...» - Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την έκρηξη της Ζήνας Κουτσελίνη για το βρίσιμο της κόρης της