Ξέσπασε η Καίτη Φίνου: «Με την Acun Medya είχα υπογράψει συμβόλαιο για...»

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

H Καίτη Φίνου σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι είχε συμβεί ανάμεσα στην ίδια και την εταιρία παραγωγής Acun Medya, ενώ δεν δίστασε να κράξει και το J2US.

Η αποκάλυψη της Καίτης Φίνου για την Acun Medya

Συγκεκριμένα η ηθοποιός, αποκάλυψε πως τόσο Just the 2 of us όσο και στο Masked Singer ενώ είχε συμφωνήσει την συμμετοχή της, τελικά την ακύρωσαν χωρίς καν να την ενημερώσουν.

«Μου έχουν κάνει πρόταση δυο φορές να συμμετάσχω στο J2US και τις δυο φορές μου είπαν ότι θα με φωνάξουν και δεν το έκαναν. Είναι ντροπή σε μεγάλους ανθρώπους να μην τους εξηγούν ότι για κάποιους λόγους δεν θα μπορέσει να γίνει αυτή η συνεργασία. Εμένα δεν με πήραν ποτέ, με άφησαν έτσι.

Και με την Acun Medya είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας για την εκπομπή που παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς, το Masked Singer. Ήταν Δευτέρα και την Παρασκευή θα μπαίναμε στο στούντιο. Δεν με ενημέρωσαν ποτέ ότι τελικά ακυρώνεται η συμμετοχή μου. Δεν θέλω λοιπόν να ξαναμιλήσω με κανέναν τους. Δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, έχω την όποια καριέρα μου… Κάποιοι μπορεί να κοροϊδεύουν τα ‘80s, αλλά άλλοι τα αγαπάνε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε για τον Σταμάτη Γαρδέλη αλλά και για τους λόγους που δεν έγινε μητέρα.

Καίτη Φίνου

Η απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με την καριέρα της

Μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Καίτη Φίνου πριν από μερικές εβδομάδες, με αφορμή ένα δημοσίευμα με εξώφυλλο τον Σταμάτη Γαρδέλη με τίτλο "Η γενιά της βιντεοταινίας «κατέληξε» στον ψυχίατρο".

Με αφορμή την νοσηλεία του Γαρδέλη στο Δαφνί, η αγαπημένη ηθοποιός, αποκάλυψε αποκλειστικά στο Youweekly.gr πως είχε χρειαστεί να πάει στο Αιγινήτειο για να ζητήσει βοήθεια λόγω κρίσεων που βίωνε.

Η Καίτη Φίνου λοιπόν που πληροφορήθηκε για το συγκεκριμένο δημοσίευμα έκανε μια οργισμένη ανάρτηση γράφοντας:

«Συγχαρητήρια......
Μια "ομαδα" σαν εσάς μας φτάσατε στην απόγνωση....
Βραβείο δημοσιογράφους αξίζει σε όλους εσάς που επί σειρά ετών μας υποβιβαζατε στα μάτια του κόσμου,παρέα πάντα με κάποιους πολύ γνωστούς " συναδέλφους" μας».