Καίτη Φίνου: «Όχι δεν έχω μιλήσει με τον Σταμάτη Γαρδέλη και ούτε θα του μιλήσω»

Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις του σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Καίτη Φίνου άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου. Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την παλιές ελληνικές ταινίες, μίλησε τόσο για τους λόγους που δεν κατάφερε να αποκτήσει το δικό της παιδί, ενώ ρωτήθηκε και για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Καίτης Φίνου

«Δεν μου έτυχε ο κατάλληλος άνθρωπος που να θέλει να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδί», αποκάλυψε χαρακτηριστικά για το λόγο που δεν έγινε μητέρα.

"Ήταν δύσκολο;" την ρώτησε ο δημοσιογράφος για τις αποβολές που είχε, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει: «Όχι δεν προλαβαίνεις, μέχρι τον δεύτερο μήνα να καταλάβεις και πολλά. Με έναν σύντροφό μου χάρηκα όταν απέβαλα. Ήμουν έγκυος, παρακάλεσα την Παναγία και της είπα "έχω κάνει τόσες αποβολές και τώρα που δεν πρέπει να κρατηθεί αυτό το μωρό με αυτόν τον άνθρωπο πάρ’ το μου". Ευτυχώς ξύπνησα την επόμενη μέρα, είδα αίμα και στο νοσοκομείο μου είπαν ότι απέβαλα. Έκανα τον σταυρό μου και ευχαρίστησα την Παναγία. Έχω κάνει τέσσερις αποβολές. Αγαπάω όμως όλα τα παιδιά του κόσμου και είμαι ικανή να φτάσω στο μεγαλύτερο κακό για να ένα παιδί ή για ανήμπορους ανθρώπους και τα ζώα».

Δείτε επίσης: Η Καίτη Φίνου έχασε όλα της τα δόντια - «Όλα ξεκίνησαν μετά τον κορωνοϊό, όχι από τα εμβόλια»

Καίτη Φίνου

Μεταξύ άλλων όπως προαναφέραμε, η Καίτη Φίνου ρωτήθηκε από τον Ανδρέα Θεοδώρου και για τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο Δαφνί έπειτα από αυτοκτονικές σκέψεις που είχε - δείτε τι κάνει σήμερα.

«Όχι δεν έχω μιλήσει με τον Σταμάτη και ούτε θα του μιλήσω. Οι άνθρωποι σε αυτές τις καταστάσεις θέλουν ανθρώπους δίπλα τους που να είναι πάρα πολύ δικοί τους. Τι να πει με εμένα που είχαμε να μιλήσουμε 10 χρόνια;», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.