Φαίη Σκορδά: «Έχασα το παιδί για λίγο σε ένα...» - Η σοκαριστική εμπειρία που βίωσε

«Πέθανα και ξαναγύρισα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Έχασα το παιδί για λίγο σε ένα...» - Η σοκαριστική εμπειρία που βίωσε

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες, την πρώτη για τη νέα χρονιά, βρέθηκε η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση της με την οικογένεια, την καριέρα της και τους γιούς της Γιάννη και Δημήτρη. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ένα σοκαριστικό σκηνικό που βίωσε με το παιδί της.

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά για την οικογένεια της

«Πάντα ήθελα παιδιά, η αλλαγή βέβαια όταν έρχεται το παιδί, πολλά συναισθήματα, έχει αγάπη, έχει μέσα αγωνία, ευθύνη αλλά είσαι γεμάτος» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού: «Ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη! Αυτά που κοροϊδεύουμε...» - Χείμαρρος κατά της Παλαιτσάκη για την Σκορδά

«Μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια, με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους θείους μου, τη γιαγιά και τον παππού. Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω σε μια σημαντική απόφαση είναι η μαμά μου αλλά επειδή αγχώνεται την παίρνω εκ του αποτελέσματος».

« Μου έχει συμβεί να είμαι σε ένα μεγάλο μαγαζί με παιδικά ρούχα. Έχασα το παιδί για λίγο σε ένα ασανσέρ και με άκουσε όλο το μαγαζί, πέθανα και ξαναγύρισα. Και ακούγεται μία κυρία στον πάνω όροφο και μου λέει “εδώ είναι Φαίη μην ουρλιάζεις”» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τα..."ιδανικά" της προχώρησε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής 5/5/23 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας. Αφορμή, μάλιστα, στάθηκε η αποκάλυψη που έκανε ο εκτιμητής του Cash or Trash για την απόφαση που έχουν πάρει με τη γυναίκα του να κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, ακούγοντας τις δηλώσεις του, θέλησε να πάρει τον λόγο και να εκφράσει την άποψή της, που ήταν μάλιστα άκρως αντίθετη.

«Για μένα το ιδανικό είναι να είσαι αγκαλιά με τον άλλον. Και μια επιτυχημένη σχέση, θεωρώ ότι εκφράζεται και εξωτερικεύεται και έτσι, και στον ύπνο. Λέω το ιδανικό, δε λέω ότι το έχω ζήσει. Το ιδανικό είναι να είναι ένα ζευγάρι που μένει ερωτευμένο, με όποια συνθήκη, αλλά έχουν και την ανάγκη να είναι αγκαλιά. Αυτό είναι, να βρεις κάποιον να μην αισθάνεσαι βαρύ το χέρι του, κατάλαβες... Να μη σε νοιάζει τίποτα» είπε η Φαίη Σκορδά.