Φαίη Σκορδά: «Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι...» - Τι αποκάλυψε για το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα

Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι...» - Τι αποκάλυψε για το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα

Για το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Φαίη Σκοδρά στην εκπομπή Μαμά-δες, το πρωί της Κυριακής 7/1. Η παρουσιάστρια παραχώρησε μία συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια και τα παιδιά της.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ένα σοκαριστικό σκηνικό που βίωσε με το παιδί της. «Μου έχει συμβεί να είμαι σε ένα μεγάλο μαγαζί με παιδικά ρούχα. Έχασα το παιδί για λίγο σε ένα ασανσέρ και με άκουσε όλο το μαγαζί, πέθανα και ξαναγύρισα. Και ακούγεται μία κυρία στον πάνω όροφο και μου λέει...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Τι αποκάλυψε για το διαζύγιο της

«Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος.
Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου», ανέφερε αρχικά.

«Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία.
Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός....» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η σπάνια εξομολόγησή της

«Γενικά για το ’22 και το ’23, δόξα τω Θεώ, είμαι ευγνώμων. Για όλα μέχρι στιγμής στη ζωή μου αλλά είχα δυσκολίες και αλλαγές. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές ίσως γι’ αυτό. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, εγώ αγαπώ την σταθερότητα. Αγαπώ τις σταθερές σχέσεις σε όλα τα κομμάτια. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά και στις φιλίες μου είμαι έτσι. Δεν μπορώ, δεν μου αρέσουν οι επιφανειακές σχέσεις» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκοορδά.

«Για μένα, επειδή κάποιοι λένε ότι είμαι πολύ εξωστρεφής και "η Φαίη στο ροζ συννεφάκι όλα τα βρίσκει όλα όμορφα", χρειάζεται για όλα χρόνος. Δεν είναι συγκεκριμένα πράγματα που περιμένω να δω από κάποιους. Δίνω την ευκαιρία, είμαι πάντα καλοπροαίρετη αλλά χρειάζεται χρόνος για να δεχθώ κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου. Αυτό είναι το μυστικό για μένα, για να αισθανθώ ασφάλεια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

«Για τη νέα χρονιά πρέπει να ξεκινάμε με την ευχή για υγεία και να είμαστε ευγνώμονες, εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ. Όταν σκεφτόμαστε για κάτι παραπάνω που θέλουμε, πρέπει να ξεκινήσεις με την ευγνωμοσύνη και οφείλω, μου βγαίνει από μόνο του, να πω "και να είναι όλοι καλά". Δεν μπορείς να είσαι εσύ καλά όταν γύρω σου οι άλλοι δεν είναι.»

«Δεν είναι αυτό που λέμε για να το πούμε, εγώ δεν μπορώ να είμαι έτσι. Οπότε και ευγνώμων είμαι και θέλω όλος ο κόσμος να είναι καλά, έχω έννοια και προσπαθώ όσο μπορώ, αν μπορώ να βοηθήσω, να είμαι εκεί και όταν έρθει η στιγμή που κάνω σκέψεις ευχής λέω μέσα μου σαν μικρό παιδί: "Αν μπορώ να ζητήσω κάτι". Ηρεμία και αγάπη» είπε στο τέλος η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο: