Survivor 2024: «Το έχω ράψει το νυφικό μου, απλά δεν έχω προλάβει να...» - Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά σε ερώτηση για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη

«Δεν τον κοροϊδεύω, τον αγαπάω πολύ και το ξέρεις....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Το έχω ράψει το νυφικό μου, απλά δεν έχω προλάβει να...» - Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά σε ερώτηση για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη

Παιχνίδι που παίζεται αλλιώς θα είναι για φέτος το Survivor, όπως μας υποσχέθηκε ο Γιώργος Λιανός και έτσι έγινε. Από το ξεκίνημα του πρώτου επεισοδίου οι ανατροπές δεν σταματούν να ξαφνιάζουν τόσο τους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές.

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά

Στην αρχή του επεισοδίου, οι παίκτες έφτασαν στην παραλία κολυμπώντας αφού πρώτα έκαναν ελεύθερη πτώση από ελικόπτερο (δείτε εδώ). Στη συνέχεια και αφού πήραν μια ανάσα, διάσημοι και μαχητές συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο, όπως συνηθίζεται, δεν μπορούσαν να λείπουν τα ευτράπελα αλλά και οι επικές ατάκες. Την ώρα λοιπόν που η Δώρα Νικολη παρουσιάζε τον εαυτό της ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα ασχολείται με το να φτιάχνει νυφικά.

Όταν το άκουσε αυτό ο Γιώργος Λιανός, άδραξε την ευκαιρία και ρώτησε την Μαρία Αντωνά, πότε τελικά θα γίνει ο γάμος της με τον Άρη Σοϊλεδη. Υπενθυμίζουμε το ζευγάρι επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την χρονιά που μας πέρασε αλλά αναβλήθηκε.

«Το έχω ράψει το νυφικό μου, απλά δεν έχω προλάβει να το βάλω. Η ντουλάπα δεν έχει πλέον ρούχα θέλω να ξέρεις. Θα το πάρω τέτοιο παιδί; Δεν τον κοροϊδεύω, τον αγαπάω πολύ και το ξέρεις. Θα φάμε κουφέτα, όλα το μπουφέ θα φάμε, όχι μόνο τα κουφέτα» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Με δάκρυα στα μάτια μετά το πρώτο επεισόδιο του Survivor - «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Μαρία!»

Συστήθηκε η ομάδα των μαχητών

Μαριλία Βακονδίου: «Είμαι 13 χρόνια στον χώρο του Fitness, ειδικεύμαι στις γυναίκες. Όλες οι γυναίκες θέλουν σύσφιξη και έχω εστιάσει σε αυτό το κομμάτι. Είμαι φίλη με την Ζόζεφιν»

Rob James: «Είμαι δυο χρόνια παντρεμένος με ελληνίδα. Είμαι λίγο άρρωστός. Τα ελληνικά τα έχω μάθει από την πεθερά μου, αλλά δεν μιλάει αγγλικά. Σιγά σιγά μου έμαθε»

Τον λόγο πήρε ο Αλέξης Παπάς ο οποίος καλωσόρισε τον συμπαίκτη του. «Το όνομά σου μου φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν. Δεν σημαίνει ότι και φέτος θα έχουμε και τα ίδια ευτράπελα» είπε υπονοώντας τον James Καφετζή.

Άγγελος Γεωργουδάκης: « Έχω μεντορα τον Τάκη Καραγούνια. Μου είχε κάνει πολεμικές τέχνες. Έχω έρθει στο Survivor για να το ζήσω»

Ιωαννά Τζαβέλα «Είμαι πρωταθλήτρια στο τρέξμιο. Είμαι πάντα πολύ συγκεντρωμένη στον στόχο μου. Θα έχουμε δυνατές μάχες.

Σταμάτης Ταλαδιανός «Είμαι εδώ για να ζήσω όλο αυτο που λέγεται Survivor»

Δώρα Νικολή «Δεν με αγχώνει που είμαι μικρότερη. Θα τα έβαζα με άντρες στους στίβους μάχης»

Ανδριάνα Καγιά «Δεν έχουμε σχέση με την Βίκυ Καγιά.»

Γιάννη Περπατάρης «Είμαι μόνος και έρημος..»