Άρης Σοϊλέδης: Με δάκρυα στα μάτια μετά το πρώτο επεισόδιο του Survivor - «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Μαρία!»

«Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: Με δάκρυα στα μάτια μετά το πρώτο επεισόδιο του Survivor - «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Μαρία!»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 7/1 το Survivor κι εννοείται πως συντονισμένος από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό προβολής του ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο πρώην παίκτης αυτού και παρ' ολίγο νικητής (στο Survivor 5 είχε φτάσει στους δυο φιναλίστ αλλά έχασε τη νίκη από τον Στάθη Σχίζα), ο οποίος φέτος καμαρώνει την αγαπημένο του, Μαρία Αντωνά, που βρίσκεται στην ομάδα των Διάσημων.

Η Μαρία στα πρώτα της λόγια στην χθεσινή πρεμιέρα αναφέρθηκε ουκ ολίγες φορές στον Άρη μιλώντας, μάλιστα, και για το νυφικό της (δείτε εδώ τι αποκάλυψε), αφού σε λίγο καιρό επρόκειτο να παντρευτούν, ενώ μετά τη νίκη της ομάδας της στην πρώτη ασυλία συγκινήθηκε κι έβαλε τα κλάματα on camera λέγοντας πόσο τον αγαπάει (δείτε εδώ το βίντεο).

Ο Άρης, βλέποντας όλα αυτά, δεν γινόταν να μην συγκινηθεί. Το προφίλ του στο instagram και πιο συγκεκριμένα τα Instastories του γέμισαν υποστηρικτικές αναρτήσεις για την σύντροφό του. Σε μια από αυτές δείχνει να ζητωκραυγάζει κατά την διάρκεια ενός στίβου μάχης της Μαρίας, ενώ σε μια άλλη, με δάκρια στα μάτια μιλά για τα συναισθήματά του για εκείνη.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά

«Τρέλανέ με, μωρή παιχτάρα! Δεν βλέπεις καμία, παιχτάρα!», φωνάζει χαρακτηριστικά στην πρώτη ανάρτηση.

Η συγκίνησή του

«Έχουνε φύγει όλοι από το σπίτι που βλέπαμε Survivor και κάνω βόλτες μόνος μου πάνω κάτω. Εντάξει μια μαγική βραδιά η σημερινή, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα που μου έχετε στείλει για την Μαρία, μα πάρα πολλά μηνύματα! Είμαι πάρα πολύ περήφανος για εκείνη γιατί έχει καταφέρει να ξεπεράσει ήδη αρκετούς φόβους που είχε στην ζωή της. Εντάξει συγκινήθηκα, έκλαψα, περηφάνια απίστευτη. Είμαστε εδώ και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό. Είναι πολύ καλή!»., δηλώνει χαρακτηριστικά κλείνοντας το βράδυ του με αυτό το συγκινητικό μήνυμα.