Survivor 2024: «Θα γίνω δραματική από το πρώτο επεισόδιο...» - "Λύγισε" η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

«Είναι ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Θα γίνω δραματική από το πρώτο επεισόδιο...» -

Τα πρώτα δάκρυα ξεκίνησαν από την πρεμιέρα κιόλας στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Μετά τον συγκλονιστικό αγώνα, την νίκη των διασήμων και την καθοριστική βολής της, η Μαρία Αντωνά, λύγισε στην προσωπική της συνέντευξη μιλώντας για τον σύντροφό της 'Αρη Σοϊλέδη. Νωρίτερα σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού κατά την παρουσίαση ων παικτών, απάντησε σχετικά με τον γάμο της.

«Το έχω ράψει το νυφικό μου, απλά δεν έχω προλάβει να το βάλω. Η ντουλάπα δεν έχει πλέον ρούχα θέλω να ξέρεις. Θα το πάρω τέτοιο παιδί; Δεν τον κοροϊδεύω, τον αγαπάω πολύ και το ξέρεις. Θα φάμε κουφέτα, όλα το μπουφέ θα φάμε, όχι μόνο τα κουφέτα» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.(δείτε εδώ).

Τα δάκρυα της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

«Θα γίνω δραματική από το πρώτο επεισόδιο. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο άνθρωπος μου τον αγαπώ πάρα πολύ, αφιέρωσα την νίκη μου τον Άρη. Είναι ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ. Όλα μου θυμίζουν αυτόν. Θα το δει από το σπίτι ότι έφερα δύο νίκες και δεν θα το πιστεύει.»

Το βιογραφικό της

Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά

  • Ηλικία: 34 ετών
  • Ιδιότητα: Ραδιοφωνική παραγωγός - Παρουσιάστρια

Η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, φιναλίστ του Survivor 2022. Η σχέση της με τον αθλητισμό περιλαμβάνει βάρη, τρέξιμο, ισομετρικές ασκήσεις και λάστιχα. Κατεβαίνει στη Δομινικανή Δημοκρατία «ετοιμοπόλεμη», με θετική διάθεση και με στόχο να μας συστήσει τον πραγματικό της εαυτό.