Δημήτρης Μακαλιάς: Η αποκάλυψη για την αντικατάσταση της Τζο Κουτσοκώστα στο ''I love ΣουΚου'' - «Εγώ θα ήθελα...»

Τι συμβαίνει με την εκπομπή του ΑΝΤ1;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς: Η αποκάλυψη για την αντικατάσταση της Τζο Κουτσοκώστα στο ''I love ΣουΚου'' - «Εγώ θα ήθελα...»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Ηappy Day, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 8/1 με τον γνωστό παρουσιαστή - ηθοποιό να σχολιάζει την πρόσφατη ανακοίνωση της αποχώρησης της Τζο Κουτσοκώτσα από το I love ΣουΚου.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως μόλις έγινε γνωστή η αποχώρηση της Κουτσοκώστα από την εκπομπή δεν είχαν ενημερωθεί όλα τα μέλη του πάνελ για την είδηση. Έτσι λοιπόν ο Μακαλιάς ενημερώθηκε - πριν από λίγο καιρό - για την αποχώρηση αυτή (δείτε εδώ).

Μέσα από τις νέες δηλώσεις του απάντησε σχετικά με την αντικατάσταση της Κουτσοκώστα από την εκπομπή τονίζοντας, πως δεν ξέρει τι έχει προγραμματίσει η παραγωγή, αλλά και ποιο πρόσωπο θα ήθελε ο Μακαλιάς στη θέση της.

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά για την αντικατάσταση της Τζο Κουτσοκώστα

«Δεν έχω ιδέα ποια θα είναι η αντικατάσταση, φαντάζομαι την επόμενη βδομάδα θα ξέρουμε, αν δεν έχουν πάρει ακόμα κάποια απόφαση. Εγώ θα ήθελα τη Μαρία Αντωνά αλλά θα είναι στο Survivor», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Η αποκάλυψη της Μαγγίρα μετά την ξαφνική παραίτηση της Κουτσοκώστα

«Αναγκαστικά θα αλλάξουν κάποια πράγματα μετά την αποχώρηση της Τζο, θα προσθέσουμε και πραγματάκια, ίσως κάποια στήλη. θα τα δείτε όλα με τη νέα χρονιά. Αμέσως μετά την παραίτησή της την πήρα τηλέφωνο και μιλήσαμε. Είπαμε κάποια πράγματα που θα ήθελα να μείνουν μεταξύ μας. Δεν προσπάθησα να την μεταπείσω, γιατί είχε πάρει την απόφασή της και σέβομαι καθενός ανθρώπου την απόφαση όταν δεν νιώθει κάπου ότι δεν μπορεί να αποδώσει, δεν νιώθει ο εαυτός της και δεν κατάφερε να φέρει αυτά που μπορεί να περίμεναν οι άλλοι, το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι και το εκτιμώ», ανέφερε χαρακτηριστικά και στην ερώτηση για την αντικατάστασή της, δήλωσε: «Ό,τι είναι να δείτε θα το δείτε τη νέα χρονιά», είπε η Μαγγίρα στο Πρωινό Σουσού.