Λιλή Πυράκη: «Νιώθω ότι υπεκφεύγει...» - Τα αιχμηρά σχόλια για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Καλά έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν απάντησε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Λιλή Πυράκη: «Νιώθω ότι υπεκφεύγει...» -  Τα αιχμηρά σχόλια για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας 8/1, στην εκπομπή Breakfast@star. Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο μερικό διάστημα ο παρουσιαστής είχε προχωρήσει σε δηλώσεις περί αχαρηστίας (δείτε εδώ) και πολλοί θεώρισαν ότι αναφέρται στον πρώην συνεργάτη του και στο τέλος της φιλίας του.

Το πρωί , λοιπόν, του Σαββάτου 6/1, ο Γιώργος Λιάγκας παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το θέμα επιχειρώντας να βάλει τέλος σε όλα όσα είχαν ακουστεί και ειπωθεί, τις τελευταίες μέρες.

«Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες. Δεν είπε ποτέ για τον Δημήτρη την λέξη αχαριστία. Άκου να δεις τι γίνεται... Λέω εγώ κάτι, το οποίο μπορεί στο μυαλό μου να έχω κάτι άλλο και τώρα τι κάνει εσύ, επειδή έχεις επηρεαστεί πολύ από το youtube, από το luben, από το οτιδήποτε, τι σε συμφέρει να κολλήσεις δίπλα για να το κάνεις ωραίο; Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες για τον Δημήτρη. Τα είπα γενικά και δίπλα κόλλησαν το όνομά του. Σας βολεύει; Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο....» (δείτε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις του).

Τα σχόλια από το Breakfast@star για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα.

«Εμένα αυτό μου με ενοχλεί είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που υποστηρίζει να μιλάμε με ονόματα και ξαφνικά και για αυτό το περιστατικό τώρα, λέει ότι δεν εννοούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά αν δεν εννοούσε τον Δημήτρη τότε ποιον εννοούσε; Δεν γίνεται από τη μια να είναι ένας άνθρωπος που μιλάει χύμα. Νιώθω ότι υπεκφεύγει στη συγκεκριμένη περίπτωση» σχολίασε αρχικά η Λιλή Πυράκη.

«Καλά έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν απάντησε γιατί βγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας και λέει αυτά που λέει, οπότε ο Ουγγαρέζος θα βρισκόταν εκτεθειμένος μετά. Θα έλεγαν ότι μίλησε, χωρίς να εννοούσε εκείνον» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο: