Άγγελος Λάτσιος: Η σπάνια φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο στο νησί της Άνδρου - Οι κοινές τους διακοπές

Δείτε την ανάρτησή του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
aggelos_latsios
aggelos_latsios

Μια δημοσίευση στα social media, έκανε ο Άγγελος Λάτσιος, και πάλι από το νησί της Άνδρου, όπου πέρασε οικογενειακά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης στο αγαπημένο νησί της μητέρας του.

Μάλιστα πριν απο μερικές ημέρες, είχε αναρτήσει και πάλι στον προσωσπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη του χειμερινή βουτιά μαζί με την μικρή αδερφή του Μαρίνα (δείτε εδώ την φωτογραφία). Φυσικά δεν θα μπρούσε να λείψει το σχόλιο της μητέρας του η οποία έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Τώρα που σας βλέπω στις φωτό ζηλεύω που δεν βούτηξα κι εγώ κι έμεινα στην ηλιοθεραπεία! Καλή χρόνια αγάπες μου!»

Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τον Μάκη Παντζόπουλο

Την Κυριακή λοιπόν 7/1, ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία στο προφίλ του, αυτή τη φορά με τον Μάκη Παντζόπουλο. Είναι απο τις λίγες φορές που βλέπουμε κοινή τους ανάρτηση, καθώς παρά τις άψογες σχέσεις που φαίνεται να διατηρούν, καρατούν ένα αρκετά χαμηλό προφίλ.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΣΙΟΥ ΜΕ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο της

Την Δευτέρα 4/12 στην εκπομπή Ελένη σχολιάστηκε ένα φαινόμενο, που παρατηρείται να αυξάνεται τελευταία και έχει να κάνει με εφαρμογή, που μετατρέπει φωτογραφίες ανήλικων παιδιών, στην αντίστοιχη, αλλά χωρίς ρούχα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε, πως και η ίδια με τη σειρά της είχε ζήσει κάτι αντίστοιχο, με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο όταν πήγαινε στο γυμνάσιο.

«Θυμάμαι και εγώ, όταν ο γιος μου πήγαινε στην πρώτη γυμνασίου, ένας φίλος του τού είχε πει επειδή δεν είχαν κωδικούς, έλα να φτιάξουμε ένα Instagram μάλλον και μας είχαν καλέσει από το σχολείο, γιατί έμπαινε με τους λάθους κωδικούς και έβριζε άλλα παιδιά με του αλλουνού το Instagram δηλαδή είχαμε γίνει τότε έτσι τότε, μέχρι να τα ξεμπερδέψουμε, δηλαδή είχα φτάσει δεν φαντάζεστε που...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.