Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου σε φωτογραφίες του με την Μαρίνα Παντζοπούλου

Δείτε την ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου σε φωτογραφίες του με την Μαρίνα Παντζοπούλου

Πρωτοχρονιά στην Άνδρο φαίνεται πως έκανε ο Άγγελος Λάτσιος! Ο νεαρός απόλαυσε τις γιορτές μαζί με την μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο, την Βαλέρια, την Λάουρα αλλά και την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου στο σπίτι που έχουν στο νησί, μέσα στο ξενοδοχείο, Onar (δείτε φωτογραφίες).

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το χειμερινό μπάνιο που έκαναν οικογενειακώς στην αγαπημένη παραλία της παρουσιάστριας, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι τους.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με την Μαρίνα Παντζοπούλου

Ο Άγγελος Λάτσιος λοιπόν, μοιράστηκε φωτογραφίες που τον απαθανάτισαν με την μικρότερη αδερφή του να κάνει βουτιά στα κρύα νερά του Αιγαίου.


Από τα σχόλια, δεν έλειπαν αυτό της Ελένης Μενεγάκη που έγραψε «Τώρα που σας βλέπω στις φωτό ζηλεύω που δεν βούτηξα κι εγώ κι έμεινα στην ηλιοθεραπεία! Καλή χρόνια αγάπες μου!», αλλά και του πατέρα του, Γιάννη Λάτσιου που αρκέστηκε στις καρδιές.

Ελένη Μενεγάκη Γιάννης Λάτσιος

Το άγνωστο μπλέξιμο της Ελένης Μενεγάκη εξαιτίας του γιου της, Άγγελου Λάτσιου

Την Δευτέρα 4/12 στην εκπομπή Ελένη σχολιάστηκε ένα φαινόμενο, που παρατηρείται να αυξάνεται τελευταία και έχει να κάνει με εφαρμογή, που μετατρέπει φωτογραφίες ανήλικων παιδιών, στην αντίστοιχη, αλλά χωρίς ρούχα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελένη Μενεγάκη παρακολουθούσε με μεγάλη σοβαρότητα το θέμα, καθώς στη συνέχεια αποκάλυψε, πως και η ίδια με τη σειρά της είχε ζήσει κάτι αντίστοιχο, με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο (δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του) όταν πήγαινε στο γυμνάσιο.

Το περιστατικό, που αναφέρθηκε στην εκπομπή αφορά σε 13χρονους στην περιοχή της Ναυπάκτου, που μετέτρεψαν φωτογραφίες συμμαθητριών και στη συνέχεια της μοίρασαν στο σχολείο. Εν τέλει το ζήτημα πέρασε στα χέρια της δικαιοσύνης.

«Θυμάμαι και εγώ, όταν ο γιος μου πήγαινε στην πρώτη γυμνασίου, ένας φίλος του τού είχε πει επειδή δεν είχαν κωδικούς, έλα να φτιάξουμε ένα Instagram μάλλον και μας είχαν καλέσει από το σχολείο, γιατί έμπαινε με τους λάθους κωδικούς και έβριζε άλλα παιδιά με του αλλουνού το Instagram δηλαδή είχαμε γίνει τότε έτσι τότε, μέχρι να τα ξεμπερδέψουμε, δηλαδή είχα φτάσει δεν φαντάζεστε που...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.