Γαία Μερκούρη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τον χωρισμό με τον Άγγελο Λάτσιο

Φουλ ανανεωμένη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαία Μερκούρη
Instagram / Γαία Μερκούρη

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, χωρίς βέβαια να είναι γνωστός ο λόγος και τι μεσολάβησε μεταξύ τους μέχρι να καταλήξουν εκεί.

Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια και μέσα από τα social media τους δημοσίευαν συχνά πυκνά φωτογραφίες τους από τις κοινές τους εξόδους, τις διακοπές τους, αλλά και τις αναμνήσεις τους γενικότερα (δείτε εδώ την χαρακτηριστική τους φωτογραφία με το φιλί στο στόμα κάτω από το νερό). Η νεαρή, μάλιστα, είχε άψογες σχέσεις και με την μητέρα του αγοριού, Ελένη Μενεγάκη, αφού δεν έλειπαν τα σχόλια σε αναρτήσεις της στο Instagram. Τα εμπόδια, όμως, φαίνεται πως ήταν αρκετά για να αποφασίσουν να το "διαλύσουν".

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Γαίας Μερκούρη μετά τον χωρισμό με τον Λάτσιο

Μετά από κάθε χωρισμό, συνήθως, έρχεται και μία αλλαγή στη ζωή κάθε προσώπου. Πολλές φορές οι γυναίκες ξεσπούν στα μαλλιά τους. Αυτό έκανε και η 19χρονη! Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με το νέο της κούρεμα και αποθεώθηκε στα σχόλια, αφού είναι άκρως εντυπωσιακή.

Έκοψε αφέλειες, ενώ φαίνεται πως άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της, ωστόσο γι' αυτό μπορεί να ευθύνεται ο φωτισμός στις συγκεκριμένες εικόνες.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άγγελου;

Εκείνος όντας όχι και τόσο ενεργός - πια - χρήστης, αφήνει ένα μυστήριο να πλανάται γύρω από την προσωπική του ζωή ή μάλλον... πλανιόταν ένα μυστήριο, μέχρι πριν λίγες μέρες που έκανε την πρώτη του ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο.

Με αφορμή τον εορτασμό του Χαλοουίν το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν αρκετά πάρτι και σε ένα από αυτά ήταν κι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τη νέα του κοπέλα.

Τα στοιχεία αυτής παραμένουν κρυφά, αφού ο Άγγελος όχι μόνο δεν την έκανε tag στο story που ανέβασε μαζί της αλλά της έκρυψε και το πρόσωπο με ένα emoji φιλάκι αφήνοντας την φαντασία όλων να οργιάζει για την ταυτότητά της.

undefined

Το μόνο που ξέρουμε, εμείς, βέβαια είναι πως όλα μαθαίνονται με τον καιρό...