Νίκος Βέρτης: «Έχω γνωρίσει την κοπέλα του! Είναι πολύ τρυφεροί, είδα...» - Νέα αποκάλυψη για την 27χρονη σύντροφό του τραγουδιστή

Όσα είπε στο ''Happy Day'' πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής showbiz

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πρωτοφανής αποκάλυψη έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες για τη ζωή του Νίκου Βέρτη, καθώς αποκαλύφθηκε η επί χρόνια σύντροφός του με την οποία γνωρίστηκε το 2017 (δείτε εδώ περισσότερες αποκαλύψεις).

Μέσα από νέες δηλώσεις γνωστού προσώπου και πλέον συνεργάτη του Νίκου Βέρτη αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τη σχέση του με την 27χρονη σύντροφο του, καθώς κυκλοφορεί κανονικά μαζί της.

Δείτε επίσης: Νίκος Βέρτης: Ρομαντικό ειδύλλιο στην Κρήτη - Έτσι γνωρίστηκε ο τραγουδιστής με την 27χρονη σύντροφό του

Όπως αναλυτικά τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς στο Happy Day - καλλιτεχνικός υπεύθυνος στο νέο club του τραγουδιστή - έχει γνωρίσει τη σύντροφο του και μάλιστα τόνισε, πως πρόκειται για μια χαριτωμένη κοπέλα, με την οποία ο Βέρτης έχει μια πολύ τρυφερή σχέση.

Νέα αποκάλυψη για τη σύντροφο του Νίκου Βέρτη

«Έχω γνωρίσει την κοπέλα του Νίκου Βέρτη είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι. Μου είπαν ναι αυτή είναι η κοπέλα του Βέρτη. Δεν μιλάμε όμως για τέτοια πράγματα, δεν έχουμε τέτοια σχέση, το αποφεύγω και εγώ. Είναι πολύ τρυφεροί, είδα δύο πολύ αγαπημένους ανθρώπους», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Οι δηλώσεις του Βέρτη για τα προσωπικά του

«Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική, το λέει και η λέξη. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση όμως μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, που εννοείται ότι η κοπέλα, η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω με κάποιο τρόπο, γιατί δεν είναι ωραίο αν η γυναίκα, που είναι δίπλα μου αν δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη.

Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να φανεί σκληρό. Αλλά μου αρέσει, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι μου στρώνει το κρεβάτι, πετούσα τα παπούτσια μου, με μάλωνε, θέλουμε η γυναίκα, που έχουμε δίπλα μας να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας», είχε πει ο Νίκος Βέρτης σε παλαιότερες δηλώσεις του στην εκπομπή Happy Day, σχετικά με την προσωπική του ζωή.