Σταμάτης Γαρδέλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική - Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει

Οι δημόσιες ευχές του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σταμάτης Γαρδέλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική - Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει

Η κάμερα του Super Κατερίνα εντόπισε τον Σταμάτη Γαρδέλη με τη μηχανή του αποσπώντας τις πρώτες δηλώσεις του, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα 8/1 μετά τη νοσηλεία του ηθοποιού σε ψυχιατρική κλινική (δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνιση του).

Ο ηθοποιός έδειχνε χαμογελαστός και πολύ ευγενικός ευχόμενος ''Καλή Χρονιά'' στη ρεπόρτερ του Alpha και στο τηλεοπτικό κοινό. Σε κάθε περίπτωση, ο Σταμάτης Γαρδέλης δε θέλησε να μιλήσει για την πολύ πρόσφατη περιπέτεια της ψυχικής του υγείας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Να είστε καλά. Δε θέλω να μιλήσω, τι να πω; Καλή Χρονιά», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Αποκάλυψη για τον ηθοποιό από στενή του φίλη

Πριν από περίπου ένα μήνα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η στενή φίλη του ηθοποιού, Γιούλη Ζήκου:

«Έτσι όπως είναι τώρα ο Σταμάτης Γαρδέλης, είχαν το θάρρος να τον καλέσουν σε πάρτι; Ακόμα προσπαθεί να βρει τον εαυτό του, ηρεμεί αυτή την στιγμή. Πάει καλά ο κόσμος; Δεν είναι καλά μου φαίνεται. Ο Σταμάτης θα έτρεχε αμέσως σε αυτά τα πάρτι που πηγαίνουν οι καλλιτέχνες για να φωτογραφηθούν. Σε αυτά τα πάρτι πηγαίνουν συνήθως καλλιτέχνες που θέλουν να προβληθούν. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Σταμάτης ήταν θετικός να πάει σε ένα τέτοιους είδους πάρτι. Δεν το πιστεύω με τίποτα, όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχόταν πρόσκληση για τέτοιους είδους διασκέδαση. Ούτε να την δέχτηκε ούτε να πήγαινε σε αυτή τη φάση που είναι», ανέφερε αρχικά.

«Αυτή την στιγμή ο Σταμάτη ηρεμεί. Ηρεμεί και κάνει και σχέδια. Κάνει και σχέδια για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Δεν έχει διάθεση όχι να πάει σε πάρτι, δεν έχει καμία διάθεση να βγαίνει από το σπίτι του. Θέλει να κάνει προετοιμασία με τον εαυτό του. Εκμεταλλεύονται το όνομα του για να πάνε τα κανάλια. Είμαι σίγουρη για αυτό», ξεκαθάρισε (δείτε την συνάντηση του με τον μικρότερο του γιο).