Σοφία Παυλίδου: «Εδώ και 7 χρόνια έχω εμμονικούς θαυμαστές»

Η αποκάλυψη για τα φλερτ και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σοφία Παυλίδου: «Εδώ και 7 χρόνια έχω εμμονικούς θαυμαστές»

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο MEGA Καλημέρα για το ωραιότερο δώρο Χριστουγέννων που έχει λάβει, για τη νέα ζωή μετά το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο, καθώς και για τους εμμονικούς θαυμαστές που έχει συναντήσει. Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο δεν ήταν άλλο φυσικά, από τους δύο γιους που έχει αποκτήσει, τον Κωνσταντίνο και Δημήτρη Φερεντίνο.

«Γεννήθηκαν τον Οκτώβριο οι γιοι μου, και άρα τα Χριστούγεννα ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι τη λάμψη που είχαν τα ματάκια τους όταν έβλεπαν το δέντρο και τα λαμπάκια, μεγάλη ευτυχία», ανέφερε χαρακτηριστική η ηθοποιός, ενώ σημείωσε για τις γιορτές με τον παρουσιαστή πριν από χρόνια: «Είχαμε πάει ένα πολύ ωραίο ταξίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο στην Αυστρία. Στην αρχή ντυνόταν Άι Βασίλης και ερχόταν από τη βεράντα, τα παιδιά μου το κατάλαβαν όταν ήταν πέντε χρονών, με ρωτούσαν “Γιατί λείπει ο μπαμπάς κάθε φορά που έρχεται ο Άγιος Βασίλης;”». Όπως κατέληξε κλείνοντας αυτό το κομμάτι, παρά τον χωρισμό τους, τούς δένει ακόμα μία αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση.

Δείτε επίσης: «Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Παυλίδου για τη σχέση τους μετά το διαζύγιο

Η νέα σελίδα στη ζωή της Σοφίας Παυλίδου και οι θαυμαστές

Πλέον οι γιοι της δεν μένουν μαζί της, ωστόσο εκείνη δηλώνει αφοσιωμένη σε εκείνους. Ακόμα τους μαγειρεύει, αλλά κόντρα στο... στερεότυπο δεν τους λέει να βάλουν ζακέτα. Ωστόσο περιμένει πώς και πώς να γνωρίσει κάποια νύφη: «Αυτή τη στιγμή ζω μόνη μου, γιατί ο ένας μου γιος σπουδάζει εκτός Αθηνών και ο άλλος μένει με τον πατέρα του. Εννοείται ότι παραμένω μανούλα, μαγειρεύω για τον γιο μας που ζει στην Αθήνα, στον άλλον που ζει στην Λάρισα θα στείλω φαγητό. Δεν τους παίρνω τηλέφωνο για να βάλουν ζακέτα. Θα αγκαλιάσω όποια επιλογή κάνουν οι γιοι μου για σχέση τους, δεν έχω λόγο να είμαι αντίθετη. Άντε να έρθει ένα κορίτσι να περάσουμε όμορφα, γιατί μόνο τεστοστερόνη δεν είναι ωφέλιμη».

Όσον αφορά την ίδια, η Σοφία Παυλίδου δεν είναι θετική να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας: «Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Και την πρώτη φορά δεν ήθελα να παντρευτώ στην εκκλησία με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά το έκανα με όλη μου τη χαρά και την αγάπη και όπως το είχαμε στο μυαλό μας. Πλέον το φαντάζομαι σαν ένα μεγάλο πάρτι, για να σηματοδοτεί την ένωση δύο ανθρώπων, τα υπόλοιπα είναι για εμένα χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα».

Το φλερτ υπάρχει στη ζωή της, μαζί ωστόσο με ορισμένους εμμονικούς θαυμαστές. «Οι άντρες δεν με φοβούνται πλέον. Στην αρχή υπήρχε ένας φόβος, παίρνω πολλά κομπλιμέντα, θετικά σχόλια και ωραία λόγια. Το χιούμορ είναι βασικό χαρακτηριστικό σε έναν άντρα και η εξυπνάδα. Κατά καιρούς είχα πολλούς εμμονικούς θαυμαστές, και ακόμα μου συμβαίνει. Υπάρχουν άνθρωποι που, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι χωρισμένη, θα μου στείλουν email, επί 7 χρόνια καθημερινά», δήλωσε η Σοφία Παυλίδου στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όπως κατέληξε, το 2024 θα της φέρει και μία μεγάλη επαγγελματική επιτυχία καθώς συμμετέχει στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου: «Λίγο πριν τελειώσει το 2023 μου έφερε ένα μεγάλο δώρο, και αυτό λέγεται Famagusta, είναι καινούρια σειρά του Mega, που θα βγει τον Ιανουάριο του 2024. Την υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, είναι μία σειρά που αναφέρεται στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, με αφορμή τη μαύρη επέτειο που συμπληρώνονται 50 χρόνια τον Ιούλιο».