Μπέτυ Μαγγίρα: «Καιρός να σταματήσει να συμβαίνει...» - Το νέο ξέσπασμα για το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλo στην "Super Κατερίνα"

«Δεν θα ήθελα ποτέ να μου συμβεί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μπέτυ Μαγγίρα: «Καιρός να σταματήσει να συμβαίνει...» - Το νέο ξέσπασμα για το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλo στην

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 8/1, η Μπέτυ Μαγγίρα, σχετικά με το σχόλιο που είχε κάνει στην εκπομπή της για το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, όπου λίγες μέρες μετά την κηδεία του αδελφού του, ρεπορτε από την εκπομπή Super Κατερίνα, ζητούσε να μιλήσει για την απώλεια του.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή της, I Love ΣουΚου ανέφερε: «Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις. Μη το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες... Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Παρακολουθώ και ξέρω τι συμβαίνει. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου, θα είχα συμπεριφερθεί πάρα πολύ άσχημα» (δείτε εδώ ολόκληρη της δήλωση της).

Η νέα δήλωση της Μπέτυ Μαγγίρα για το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλο

«Δεν θα ήθελα ποτέ να μου συμβεί και ό,τι δεν θέλω να μου συμβαίνει δεν θέλω να το κάνω και στους άλλους. Αν μου συνέβαινε αυτό τότε με τη μητέρα μου, θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα. Είπα και μέσα από την εκπομπή ότι θα πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους να σκεφτούν τι θα γινόταν εάν, ου μη γένοιτο, συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ένα δικό τους πρόσωπο και γινόταν αυτό; Θα τους άρεσε αυτό το πράγμα; Ξέρω ότι συμβαίνει πολλά χρόνια. Καιρός να σταματήσει να συμβαίνει, παιδιά» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αντίδραση του Κώστα Τσουρού

Το ίδιο θέμα σχολίασε ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του, το πρωί της του Σαββάτου 6/1, στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο παρουσιαστής Κώστας Τσουρό: «Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα ούτε ποιος φταίει, ούτε ποιος δεν φταίει. Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό. Είναι απάνθρωπο να κυνηγάει μία κάμερα από πίσω έναν άνθρωπο που πάει στη δουλειά του στο θέατρο, ο οποίος έχει χάσει τον αδελφό του 28χρονών πριν από λίγες ημέρες

«Λες και θα αποκαλύψουν κάποιο έγκλημα, ας μπουν κάποια όρια για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και ας μπουν και στη θέση του άλλου. Δεν γίνεται, επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε εκπομπές και να έχουμε περιεχόμενο, να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας. Ας το προσέξουμε λίγο» είπε μεταξύ άλλων.»

Δείτε εδώ το βίντεο: