Έξαλλοι Μαγγίρα και Μακαλιάς με την εκπομπή Super Κατερίνα: «Είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο»

«Πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές να είναι υποκριτές»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλοι Μαγγίρα και Μακαλιάς με την εκπομπή Super Κατερίνα: «Είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο»

Πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η εκπομπή Super Κατερίνα που έστειλε κάμερα και δημοσιογράφο έξω από το θέατρο που πρωταγωνιστεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος (δείτε το βίντεο), θέλοντας να του κάνουν μια δήλωση λίγες ημέρες μετά το θάνατο του 28χρονου αδερφού του από ανακοπή καρδιάς.

Αφορμή για να ξεσπάσουν τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα όσο και ο Δημήτρης Μακαλιάς σήμερα Κυριακή 7/1 στο πλατό του I love Σουκου στον ΑΝΤ1, στάθηκε το χθεσινό ξέσπασμα του Κώστα Τσουρού για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Τα σχόλια Μαγγίρα και Μακαλιά κατά του Super Κατερίνα

«Συμφωνώ 100% με αυτό που είπε ο Κώστας και δε το λέω κουνώντας το δάχτυλο. Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερα στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, έχει όλο αυτό τον πόνο να διαχειριστεί την απώλεια κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Στις κηδείες, δε το συζητώ. Θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και οι τηλεοράσεις και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό.

Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές να είναι υποκριτές. Δε μπορεί οι εκπομπές να στέλνουν κάμερες σε κηδείες, να τις βγάζουν και μετά να λένε "πάρ’ το" και να ζητούν συγγνώμη. Δε γίνεται. Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις. Μη το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες... Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Παρακολουθώ και ξέρω τι συμβαίνει. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου, θα είχα συμπεριφερθεί πάρα πολύ άσχημα» είπε φανερά εκνευρισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με τον Δημήτρη Μακαλιά να συμπληρώνει και να ξεσπά: «Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Εδώ δεν υπάρχει εξιπρέπεια. Δεν υπάρχει μέτρο... Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο θα πω εγώ. Είναι ακραίο να συμβαίνει».