Super Κατερίνα: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Μικρούτσικο & Γεωργακοπούλου για Σταμάτη Γαρδέλη - «Τι λες ρε μπαγάσα;»

«Ξεχνάτε την ηλικία μου και δεν δέχομαι μαθήματα περί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Μικρούτσικο & Γεωργακοπούλου για Σταμάτη Γαρδέλη - «Τι λες ρε μπαγάσα;»

Τη Δευτέρα 8/1 η ρεπόρτερ του Super Κατερίνα εντόπισε τον Σταμάτη Γαρδέλη αποσπώντας του σύντομες δηλώσεις (δείτε εδώ) για την περιπέτεια της υγείας του - λίγο μετά τη νοσηλεία του ηθοποιού σε ψυχιατρική κλινική.

Μια έντονη διαφωνία είδαμε να έχουν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή. Το θέμα συζήτησης των δύο είχε να κάνει με το αν οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη αποτελούσαν ρεπορτάζ ή όχι.

Η έντονη διαφωνία του Αντρέα Μικρούτσικου και της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στο Super Κατερίνα

«Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα, ευγενικά δεν είπε τίποτα, είπε ένα χρόνια πολλά και ακούω τον Γρηγόρη να λέει μπράβο. Μια χαρά το έκανε η Ελισάβετ, αλλά δεν είναι ρεπορτάζ αυτό. Τον συναντήσαμε και είπε Καλή χρονιά. Ρεπορτάζ είναι να βγάζεις μια είδησης, να βρίσκεις κάποιον, να σου μιλάει και να βγαίνει μία είδηση. Για μένα αυτό είναι ένα στιγμιότυπο από έναν άνθρωπο που μας ενδιαφέρει», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος..

«Παιδιά με συγχωρείτε, γιατί έχουμε μπερδευτεί λίγο. Έχουμε όλοι γνώμη για τις δουλειές των άλλων. Μπορούμε να μιλήσουμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι;», είπε με ένταση η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Όχι! Όχι έτσι που μου το λες. Το ρεπορτάζ βγάζει πρωτοσέλιδα», είπε ο Μικρούτσικος.

«Εγώ που έχω κάνει ρεπορτάζ αυτό που μαθαίνουμε στις σχολές είναι η επιτόπια έρευνα για να μάθουμε κάτι και να το μεταδώσουμε. Απευθείας είτε μέσω βίντεο! Ένα πλάνο είναι ρεπορτάζ», είπε στη συνέχεια η Χρίσλα.

«Ξεχνάτε την ηλικία μου και δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ, όταν έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους ρεπόρτερ, που ρίχναν κυβερνήσεις. Άμα μου λέτε ότι το χρόνια πολλά είναι ρεπορτάζ - ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω! Έχω κάνει 3 χρόνια δίπλα στον Νίκο Κακαουνάκη, που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις και τον σεβόταν ακόμα και ο πολιτικός του αντίπαλος. Δεν πρόκειται να με πείσεις, πάμε παρακάτω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τι είπε; Χρόνια Πολλά! Τι λες ρε μπαγάσα; Δεν είναι ρεπορτάζ! Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα στιγμιότυπο», είπε τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.